Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENA PORUKA

Totti napravio selfie, a navijači Rome poručili: Kosovo je Srbija

Roma navijači
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.01.2015.
u 10:42

Navijači Rome na južnoj tribini Olimpijskog stadiona u Rimu podignuli su transparent na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija"

Nakon utakmice Rome i Lazija najviše se pričao o selfieju koji je Francesco Totti "okinuo" s navijačima nakon što je zabio drugi pogodak (2:2).

No, osim toga na rimskom derbiju je bilo i neprimjerenih stvari koje ne spadaju u nogometno navijanje. Navijači Rome na južnoj tribini Olimpijskog stadiona u Rimu podignuli su transparent na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija", prenose srbijanski mediji.

>> Totti zabio dva gola najvećim rivalima i pred navijačkom tribinom 'okinuo' selfie!

Komentara 16

TO
tonimohave
12:54 13.01.2015.

Ništa nis slagali, tak ti to i dođe, Kosovo jest dio Srbije

IV
ian.vorzic
14:27 13.01.2015.

svaka im cast, to je prava podrska!

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:54 13.01.2015.

To znači samo da navijači Rome nisu dobro informirani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije