Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši sportski direktor:

'Tottenhm nije vjerovao u Luku Modrića i želio ga se riješiti'

Luka Modrić Tottenham
Foto: David Davies/Press Association/PIXSELL
29.11.2013.
u 11:35

- U Tottenhamu su nakon mojeg odlaska pregovarali s Juventusom o prodaji Luke Modrića jer nisu vjerovali u njega. Harry Redknapp se čak htio riješiti i Garetha Balea - rekao je Comolli.

Luka Modrić bio je nositelj igre Tottenhama i jedan od ključnih igrača u momčad. Uostalom, Real Madrid ga je platio 35 milijuna eura što dovoljno govori o tome kakvog su nogometaša Spursi imali u svlačionici.

No, nije sve teklo glatko. Luka se dolaskom iz Dinama na White Hart Lane 2008. dosta mučio pa su u Tottenhamu razmišljali da ga se riješe. Barem tako tvrdi bivši sportski direktor Damien Comolli.

- U Tottenhamu su nakon mojeg odlaska pregovarali s Juventusom o prodaji Luke Modrića jer nisu vjerovali u njega. Harry Redknapp se čak htio riješiti i Garetha Balea - rekao je Comolli za London Evening Standard.

Comolli je ispričao kako su doveli Balea iz Southamptona. Gledao ga je nakon što su ga 2006. skauti upozorili na Velšanina.

- Ni sam ne znam koliko sam ga puta gledao te sezone. Kod kuće, u gostima, po kiši, vjetru... Njegov talent je bio nevjerojatan. Dugo smo ga lovili. Razvio sam blizak odnos s njegovim roditeljima - rekao je Comolli.

Inače, Comolli je 2008. dobio otkaz nakon slabog starta kluba u Premierligi. No, on tvrdi da je bio uspješan sportski direktor koji je u Spurse doveo Dimitra Berbatova, Luku Modrića, Garetha Balea, Younesa Kaboula, Benoita Assoua-Ekotta i Kevina-Princa Boatenga.

>> King otkrio tajne Crottenhama: Ćorluka i Modrić dijelili su i postelju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije