Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nude 1,5 milijuna eura

Tottenham želi kupiti Hajdukova Balića!

Andrija Balić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
03.05.2014.
u 09:30

Tottenham je još u prosincu prošle godine bacio oko na Hajdukovog nadarednog klinca, koji je ovog proljeća debitirao u prvoj momčadi.

Evo Tottenhama opet na hrvatskom tržištu. Ovaj put na meti nije nitko iz Dinama, sportski direktor Spursa Franco Baldini stiže u Split, ima pregovore s Hajdukom oko transfera 16-godišnjeg Andrije Balića.

Tottenham je još u prosincu prošle godine bacio oko na Hajdukovog nadarednog klinca, koji je ovog proljeća debitirao u prvoj momčadi. Igor Tudor podario mu je petnaest minuta u gradskom derbiju protiv Splita.

Tottenham stiže zagrijan za Balića, spominje se iznos od milijun i pol eura koliko je klub u kojem su nekoć istovremeno igrala četiri Hrvata (Modrić, Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa) spreman izdvojiti za mladog vezistu.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

No, nadarednom mladiću, koji je sezonu počeo kao Hajdukov kadet, pa je zajedno s Nikolom Vlašićem prebačen u juniore, a prvenstvo završava u seniorima, baš se i ne ide iz Poljuda. Hajduku bi možda taj milijun ili milijun i pol eura dobro došao, ali upitno je kojim bi smjerom krenula Balićeva karijera. Pametnije je da ostane dvije sezone u Hajduku, da se njegova karijera razvije u pravom smjeru. Tada ne bi nedostajalo milijuna eura, ni njemu, ni Hajduku...

>> Hajduk bi Chelseajev novac i Pašalića

Komentara 6

HA
hajduk1966
10:59 03.05.2014.

Jos malo pocet cemo prodavati djecu u stomaku,ministre ,hns ucinite nesto

A4
alfa 4c
12:18 03.05.2014.

Decki,odmah s njim na prodaju...Dok ga niste upropastili...

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
10:07 03.05.2014.

Ajde Josip Šimić, nemoj tu širiti tenzije.Tu sad glumiš nekog hardcore dinamovog navijača a imaš dalmatinsko prezime. Muka mi je od takvih što pljuju po drugima. Volio bih i da Hajduk i Dinamo rasturaju te europske klubove i da mi kupujemo njihove igrače a ne obratno i zato ako nemaš pametnijeg posla nego pljuvati izađi van malo i prošetaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije