Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY NE OKLIJEVA

Tottenham se pojačao Gudjohnsenom, Kaboulom i Begovićem

Eidur Gudjohnsen
Reuters
29.01.2010.
u 16:38

Trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp u petak je potvrdio dovođenje islandskog napadača Eidura Gudjohnsena (31), dok je posrnulom Portsmouthu uzeo još dva igrača.

Radi se o francuskome 24-godišnjem stoperu Younesu Kaboulu, koji mu treba kao nadomjestak za više ozlijeđene negoli zdrave Ledleyja Kinga i Jonathana Woodgatea, te o bosanskohercegovačkom vrataru Asmiru Begoviću (22), koji će mu biti na raspolaganju za slučaj ozljede ili ozbiljnijeg pada forme prvog vratara, Brazilca Heurelha Gomesa.

Iako je ranije tijekom tjedna bio na liječničkom pregledu u West Hamu, 31-godišnji Islanđanin je ipak radije odabrao boljestojeći londonski klub, u kojem je liječnički pregled prošao u četvrtak:

- On je igrač kojem sam se oduvijek divio. Može igrati na više pozicija i izuzetno je pametan nogometaš. Sam je odlučio da će doći k nama. Ostavio sam mu SMS-poruku na mobitelu, nazvao me i kazao da želi k nama. Eidur nam daje puno opcija. Vrhunski je nogometaš – kazao je Redknapp.

Protiv arapskih vlasnika kluba pobunili su se pak direktor Portsmoutha Peter Storrie kao i menadžer Avram Grant. Preko noći je vlasnik Ali al-Faraj preko svojih pouzdanika pustio u Tottenham Begovića i Kaboula, za koje će isplatiti sedam milijuna funti (jedan za Begovića i šest za Kaboula), kako piše londonski Mirror.

Grant i Storrie uzjogunili su se osjetivši se izdanima od vlastitih poslodavaca, no Redknapp im je putem medija poručio neka ne glumataju jer da su jako dobro znali da su obojica igrača na prodaju.

Zauzvrat je Redknapp svom bivšem klubu, iz kojega je doveo sad već pet igrača unutar godine dana, prepustio veznjaka Jamieja O'Haru na posudbu do kraja sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije