Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov dragulj
Povratak na članak

Tottenham povećao ponudu za Danija Olma, rekord će sigurno pasti

Posljednjih se dana pisalo da se u utrku neslužbeno uključio i madridski Atletico

Komentari 10

CR
crodux
23:29 09.07.2019.

bravo Mamiću!

VL
BP
Branimir_Pofak
00:24 10.07.2019.

Dovedite covjeka iz Medugorja poljubite mu stopala nek plati par milijuna kazne i dobije uvjetno par godina i pustite ga da radi za dobrobit proracuna RH,Dinama i reprezentacije i da na CROMA dodjeli dobije nagradu za menadzera godine. Postoji lii i jedna firma koja je izvezla ove godine 50 mil € intelektualnih usluga .

VL
ON
ON
13:05 10.07.2019.

Bravo Dinamo,bravo Olmo,svaka čast.Mamića pustite na miru.Ako jedan klub jedna firma,jedan grad ovisi o jednom čovjeku,tu niti kluba niti ta famozna osoba neće dugo poslovati i postojati.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:47 13.07.2019.

Hvala Zdravkec

VL
BI
Bilstein
22:18 10.07.2019.

A Pljaca? Gdje je on sada?

VL
MA
Marsijanac
21:44 09.07.2019.

Odlazak Olma u Englesku ili Italiju bio bi ozbiljni promasaj. Samo Njemacka, Portugal i Spanjolska dolaze u obzir.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
09:47 13.07.2019.

Hvala Zdravko!

VL
Avatar patkovic
patkovic
22:52 09.07.2019.

promašaj je ako ode za rezervu

VL
Avatar dzambo
dzambo
06:24 10.07.2019.

Ne bi ga tribal prodat barem tamo do 27-28 god. starosti dok Dinamo sa njim barem odigra jedno cetvrt-finale...polu-finale LP...al et kad je Balkan posta samo ''tranzicija'' za lovu igraca a nikako vise ''veliki uspjesi domacih klubova...to smo sad ''prepustili svim onima koji su bili ovdje ''cesto porazeni kad su dolazili''...od nekadasnjeg respekta do danasnjeg podsmjeha....cak ni vise ''cisto'' domaceg igraca nemozemo stvoriti i nauciti ga da koristi ''prvo'' svom klubu pa tek onda kad se ''naradi'' onda ga prodat....al sta ces kad nijedan nas klub nemoze ni osnovno prezivjet jer danasnji ''Takuni'' puno su slabiji nego u ono vrime kad je bilo love ''ka blata'' a stadioni puni a klubovi ''muku mucili'' kojeg boljeg svog igraca da prebace u rezerve jer u prvih 11 bilo je previse jos boljih... i na kraju glavna vijest je bila sa koliko golova razlike nas klub moze da dobije stranog veceg Europskog kluba....a danas glavna vijest je za koliko ce mo prodat najbolje svoje igrace stranom vecem Europskom klubu..da mi je neko rekao prije da ce za jedno vrijeme svi nasi klubovi ''tesko'' prolazit sa Vatrogascima....Ribarima....Amaterima...i da vise nikada necemo biti imalo ozbiljan protivnik vecem Europskom klubu rekao bi mu da bi to moglo biti ako se vratimo ''unazad'' 50 god. i vise od vremena uspjeha nasih svih domacih klubova A NE U BUDUCNOSTI 50 i vise god.Godine idu naprijed a Nogomet domaci ide ''unazad'' i to velikim koracima kako drukcije objasnit 200 gledalaca na tekmama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.