Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirror:
Povratak na članak

Tottenham nudi 4 mil. eura za 'novog Modrića', Nikolu Vlašića i želi ga odmah!

Vlašića, 16-godišnjeg talentiranog igrača splitskog kluba, pratili su i skauti Chelsea te Real Madrida

Komentari 7

GI
gismund
12:42 21.07.2014.

ma kako da ne, vjerojatno za klinca koji je odigrao jednu utakmicu za prvu momčad nude 40 milijuna EUR...

VL
ČI
Čika
13:09 21.07.2014.

Ovo nadilazi čak i Dinamove prodavačke spinove. Jadno. Niti ozbiljni klubovi daju takvu lovu za dvije odigrane utakmice, niti se ozbiljan nogometaš postaje sa 16. Momče, ne obaziri se na novine i igraj, to ti je sada najbitnije.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
13:37 21.07.2014.

Da Hajduku netko stvarno ponudi i duplo manje novca već bi bio u avionu...

VL
LI
Lisabon
16:11 21.07.2014.

Bili bi ludi da ga ne prodaju.Bilo bu zgodno citati sta ce se pisati.Mislim da ce se velicati Hajduk jer to je super transfer i to ce ih spasiti.Nitko nece spomenuti rasprodaju talenata.To je rezervirano za Dinamo,koji kad proda tako mladog igraca ide na stup srama.Pitanje je i za NAS HAJDUK.Kako sad nema tuzbi djecjem pravobraniocu i socijalnoj sluzbi?Dali ce prilikom transfera biti i socijalni radnici i roditelji?E kako su nekad dvostruka mjerila.I kako je jadno kad mrzis Mamica,a nemocan si.

VL
RA
rasimcanaj
15:07 21.07.2014.

Zuta stampa

VL
OD
otac_domovine
13:11 22.07.2014.

Ako ga prodaju za manje od 10 milja eura i to tek nakon 2 sezone onda nisu normalni i Mamić je u pravu da neće idućih 10 sezona biti ni drugi. Ukoliko ne bude ozljeda mali će biti jedna oda od najboljih naših nogometaša ikad. Ili zar netko ozbiljan možda sumnja u Joška Vlašića i njegov odgoj? Nije stvar samo u novcima mali može svim Hajdukovim zvijezdama i zvjezdicama pokazati primjerom što znače rad, red i disciplina. Može povući i druge da rade više, a to vrijedi više od svih novaca. Ali poznavajući ljude koji upropaštavju Hajduk već godinama uzet će sada kikiriki samo da privremeno zakrpaju poneku rupu. Tuga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.