Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S PREPONAMA

Tottenham bez Lennona još nekoliko tjedana

Aaron Lennon
AFP
23.02.2010.
u 19:14

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham neće moći računati na svog reprezentativnog krilnog napadača Aarona Lennona vjerojatno još nekoliko tjedana.

Lennon je još od prosinca izvan pogona zbog ozljede prepona. Bio je na snimanju magnetskom rezonancijom jer se na treninzima nije osjećao dobro. Točnije, opet je osjetio posljedice ozljede. Spreman je i za pregled ultrazvukom koji će pokazati je li došlo do nekog novog oštećenja.

- Aaron je bio vrlo blizu povratka, ali je opet osjetio istu ozljedu zbog koje pauzira. Nadam se da ga to neće udaljiti s travnjaka na duže vrijeme, odnosno, da će nam se vratiti u kadar za nekoliko tjedana – izjavio je menadžer Spursa Harry Redknapp.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije