Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prgavi Čileanac

Totalno pomračenje uma: Igrač nasrnuo na teško bolesnog Srbina

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/Pixsell
22.12.2019.
u 18:12

Srpski je strateg svejedno odlučio ostaviti Medela na travnjaku do kraja utakmice

U susretu 17. kola Serie A Bologna je na gostovanju pobijedila Lecce sa 3:2, a utakmicu je obilježio nesvakidašnji incident u kojemu su sudjelovali vezni igrač bologne Gary Medel i njegov trener Siniša Mihajlović.

Naime, prgavi Čileanac se krajem prvoga dijela sukobio sa suparničkim igračem Panagiotisom Tachtsidisom, a budući da nije htio stati unatoč dobivenom žutom kartonu, Mihajlović je uskočio kako bi primirio strasti i spriječio isključenje svog igrača.

No, umjesto da se napokon smiri, Medel je nasrnuo i na Mihajlovića, čovjeka koji je proteklih mjeseci vodio veliku životnu bitku protiv leukemije.

Srećom, sukob nije eskalirao u nešto još gore, a srpski je strateg svejedno odlučio ostaviti Medela na travnjaku do kraja utakmice.

Zanimljivo, Bologna je protiv Leccea imala 3:0, ali je naposljetku spašavala pobjedu budući da je primila dva gola u posljednjih pet minuta utakmice.

Gosti su poveli golovima Riccarda Orsolinija (43, 66) i Roberta Soriana (56), dok su strijelci za Lecce bili Babacar (85) i Diego Farias (90+1). 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Nenad54321
11:06 23.12.2019.

Mislite na Čedu Mihajlovića gazitelja bosanskih i hrvatskih zastava...

DU
Deleted user
18:48 22.12.2019.

bebalivas srbini...

DA
dair
19:50 22.12.2019.

A ja pomislio na trenera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije