Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARS - CHE 1:2

Torres zabio 75. gol na Otoku, Čech briljantno branio

torres
Pixsell
29.09.2012.
u 16:43

Samo su Wayne Rooney i Robin van Persie zabili više golova od Torresa u Premierligi u zadnjih pet godina



U londonskom derbiju, Chelsea je na Emiratesu svladao Arsenal 2:1 (1:1) i zadržao vodstvo na ljestvici nakon šest odigranih kola. Bila je ovo prva gostujuća pobjeda Chelsea u londonskim derbijima (dakle, ne samo u utakmicama s Arsenalom) nakon osam utakmica, ujedno je Chelsea postao prvi klub koji je tri puta slavio na Emiratesu. Ovo je bio i prvi ovosezonski Arsenalov poraz na svom stadionu...

Strijelci za Chelsea bili su Fernando Torres (20. minuta) i Juan Mata (53.), dok je pogodak za domaćina postigao Gervinho (42.) Sjajnu je utakmicu odigrao Fernando Torres, kojem je ovo bio 75 premierligaški gol, samo su Wayne Rooney i Robin van Persie zabili više golova u Premierligi u zadnjih pet godina, od Torresova dolaska na Otok. Ipak, najzaslužniji za pobjedu Chelsea bio je fenomenalni vratar Petr Čech, koji je spektakularno obranio dvije lopte nakon udaraca Podolskoga i Girouda...

- Iznimno je važno pobjeđivati protiv najboljih momčadi. To nismo činili lani i to je bio razlog zašto nismo završili među četiri najbolja kluba - rekao je Torres i na pitanje je li zadovoljan svojom igrom, ponudio je odgovor:

- Moji su prvi dani u Chelseaju bili vrlo teški, ali sad uživam i nadam se da ću biti još i bolji, kao, uostalom, i cijela momčad.

A trener Chelsea, Roberto di Matteo, kaže:

- Prezadovoljni smo, odigrali smo izvrsno i zaslužili smo pobjedu. Torres je bio sjajan, baš kao i Čech – rekao je Di Matteo.

Dodajmo da je u startnoj postavi Chelsea bio kapetan John Terry, nakon što se žalio na odluku FA da ga kazni s 220.000 funta i četiri utakmice neigranja zbog rasizma, žalba je odgodila provođenje kazne. Navijači Chelsea dali su potporu svom kapetanu, koji je nakon utakmice poklonio kopačke mladom navijaču "bluesa"....

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije