Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL NINO O HRVATSKOJ

Torres: Ispadanje Rusije i nama je znak za uzbunu

Fernando Torres
Pixsell
17.06.2012.
u 20:25

- Igra Hrvata najviše zavisi o Modriću, ali nije samo Luka, to je momčad u odličnoj formi - kaže španolski napadač

Utakmicu protiv Hrvatske Španjolci najavljuju s oprezom i s komplimentima Bilićevoj momčadi. Novinare u Gdanjsku zanimalo je u kakvom će izdanju furija istrčati pa je to bilo prvo pitanje koje je zateklo Fernanda Torresa.

Vi ste u prvih 11?

- Ne znam ništa o tome, trener je to zaržao za sebe

Ako ulazi Fabregas, vi prvi otpadate?

- Pa protiv toga ne mogu ništa. Na svakom treningu borim se da budem u prvih 11.

Kako gledate na priče o mogućem rezultatu 2:2?

- To su samo špekulacije, ne želim puno o tome. I mi, i Hrvati želimo pobijediti i dat ćemo sve od sebe.

Je li ovo vaše EP?

- Uživam u reprezentaciji, osjećam se vrlo dobro, nadam se da ćemo nastaviti pobjeđivati. Svi sanjamo samo jedno - da vidimo kako Iker Casillas u finalu podiže pobjednički pehar.

Ispadanje Rusije veliko je iznenađenje?

- To je velika opomena za nas, znak za uzbunu, za oprez. Ali, mi vrlo dobro znamo koliko su Hrvati jaki, jako ih poštujemo.

Je li teško gospodarsko stanje u Španjolskoj motiv za vas?

- Svi mi imamo obitelji, prijatelje, puno poznanika u Španjolskoj. Znamo kako teško ljudi žive i to nam je osobit motiv - da oni budu sretni kada mi pobjeđujemo i da im bar na nekoliko dana vratimo osmijehe.

Pepea Reinu stglo je pitanje o Modriću...

- Luka je srce njihove momčadi, svi napadi kreću od njega, sjajno se kreće, pokriva tri četvrtine terena. Igra Hrvata najviše zavisi o njemu, ali nije samo Luka, to je momčad u odličnoj formi, momčad velikog iskustva.

Na presici je bio i izbornik Del Bosque. Govorio je kako ga ne zanimaju priče o namještanju, kako obje momčadi razmišljaju o pobjedi.

Sjetite li se gola Inieste u finalu SP-a - pao je u produžetku kao i onaj kojim su Hrvati poveli protiv Turaka?

- Sjećam se te utakmice, pamtim tajh pogodak Hrvata u 117. minuti (biola je 119., nap.a.). Bilić je dobar trener, vodio je puno dobrih utakmica, ali i on zna da je tada protiv Turaka pogriješio. Trebali su se bolje braniti. Ali, oni su Turke pobijedili u doigravanju, sve su im vratili...

Komentara 1

SA
SI aka SI
13:45 18.06.2012.

naša reprezentacija ne obiluje Xavijima, Iniestama, Silvama, Torresima i ovisi o momčadskoj igri i duhu. I dok god netko misli da je dovoljno da Modrić odigra dobro, pa će sve ostalo doći samo i obrnuto, nije dobro. Činjenica je da ako Modrić igra loše, da onda i reprezentacija ne može odigrati odlično, ali je činjenica i da većeras svi moraju dati doprinos. Da li će presuditi Modrić, Rakitić, Strinić ili Mandžukić, potpuno je svejedno. Nitko ne smije podbaciti, netko (ili neki) mora odigrati i utakmicu karijere, ali bod se mora osvojiti. Pa ako bude 1:1, a Talijani prodđu na gol razliku, biti ćemo tužni, ali znati ćemo da smo napravili sve u svojoj moći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije