Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA

FOTO Torcida u Rijeci objesila pogrebni vijenac i Armadi odgovorila provokativnom porukom

Torcida vijenac
screenshot Facebook
07.10.2023.
u 10:52

Riječka navijačka skupina Armada je prije nekoliko dana udarila po poljudskom kapetanu, Marku Livaji, izradivši naljepnice s natpisom "Umri Livaja". Torcida je brzo odgovorila provokativnom porukom na vratima kultnog stadiona

Prepucavanje navijačkih skupina Rijeke i Hajduka je počelo nekoliko dana prije derbija, a nastavilo se uoči utakmice 11. kola HNL-a koja će se na Rujevici igrati večeras, od 18:30. Odnosi među skupinama ionako nisu osobito prijateljski, a to je osobito izraženo u zadnje vrijeme. Sukobe potiče i važnost utakmice kojom će se odlučiti tko će zasjesti na prvo mjesto poretka.

Na ulaznim vratima istočne tribine stadiona Kantrida osvanula je provokativna poruka navijačima Rijeke. "S ponosom na sve naše nerede, sa sjetom i tugom jer godinama nije s nama, u sjećanju je KANTRIDA. Tvoji te izdali, al‘ mi nismo zaboravili. Maksimir smo pregazili, a Kantridu zapalili", stoji u poruci.

GALERIJA Hajduk porazio Dinamo u najvećem derbiju i pobjegao na pet bodova prednosti (1:0)

Torcida vijenac
1/17

Ispod teksta je i potpis "Torcida" . Fotografija poruke brzo se proširila društvenim mrežama. Ispod poruke obješen je i pogrebni vijenac koji vjerojatno aludira na zapuštenost i propadanje ovog kultnog stadiona.

VEZANI ČLANCI:

Riječka navijačka skupina Armada je prije nekoliko dana udarila po poljudskom kapetanu, Marku Livaji. Našao se u njihovoj nemilosti zbog žustrog slavlja golova koje je zabio Rijeci, a uoči ovoga susreta izrađene naljepnice s natpisom "Umri Livaja". Polijepljene u na više lokacija u gradu, a HNS je kritizirao ovakve postupke.

VIDEO Disciplinski sudac žestoko kaznio Hajduk zbog derbija i zaprijetio praznim tribinama

Komentara 9

Avatar Stradun
Stradun
13:22 07.10.2023.

Prestanite ! I jedni i drugi. Netko , moćan i zlonamjeran, huška navijače . Hrvate na Hrvate. Prastanite. Krajnje je vrijeme za policiju.

BJ
bjmaro
12:15 07.10.2023.

Samo vi bildajte huligane, možda dođu i pod vas prozor

KA
kanđija
16:36 07.10.2023.

Par utakmica prve hnl bez publike da se vruće glave ohlade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije