Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRODAN POLJUD

VIDEO Torcida opet oduševila brutalnom koreografijom, evo što su poručili sa sjevera

Foto: Dea Redžić
1/11
28.01.2024.
u 18:31

Atmosfera na rasprodanom Poljudu je fantastična, a dio ambijenta možete pogledati na snimkama koje donosimo uživo sa splitskog stadiona.

Prvo su na centar travnjaka na Poljudu izašli hrvatski reprezentativci i novi igrači Hajduka Ivan Perišić i Josip Brekalo i izazvali ovacije, potom je s tribina krenula standardna pjesma 'Dalmacijo', da bi potpuni delirij nastao kada je Torcida na sjeveru razvila impresivnu koreografiju i počela s gromoglasnim navijanjem koje je dočekalo ekipu Rijeke u supervažnom derbiju za vrh tablice.

'Isuse na nebesu daj pomozi bijelom dresu', pisalo je na transparentu koji su razvili Hajdukovi navijači. Rijeku su 'počastili' uvredama, da bi se potom vratili torcidaškom repertoaru, pa je cijeli Poljud zapjevao 'Samo jednu želju imam...'

FOTO/VIDEO Perišić i Brekalo dobili ovacije

1/19

Atmosfera na rasprodanom Poljudu je fantastična, a dio ambijenta možete pogledati na snimkama koje donosimo uživo sa splitskog stadiona.

Tijek utakmice uživo možete pratiti OVDJE

VEZANI ČLANCI: 

> VIDEO: Pogledajte kako 30 tisuća ljudi pjeva 'Dalmacijo'

Komentara 4

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
21:01 28.01.2024.

Iako sam dinamovac, kapa dole torcidi na dekoru...sve dok ne bacaju baklje na teren.

GO
Gorski
07:29 29.01.2024.

A di su fritule,pa bi dekor bio potpun

Avatar rubinet
rubinet
19:26 28.01.2024.

Brutalna koreografija...?Brutalno znači "okrutno, surovo, nemilosrdno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije