Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI DERBI U OSIJEKU

Toplak uoči Osijeka: Nemam što mijenjati, svi sve znaju

samir toplak
Duško Jaramaz/Pixsell
11.03.2012.
u 11:31

- Ne želim mijenjati našu igru, mi treniramo svaki dan kako bi imali našu igru - objašnjava strateg Cibalije

Uoči nedjeljne utakmice u Osijeku Trener Samir Toplak izjavio je kako se iznimno veseli slavonskom derbiju. 

- Lijepo je biti dio slavonskog derbija. Veliki izazov je za mene i moje igrače, nažalost tu je tradicija negativnih rezultata u Gradskom vrtu. Dosta smo tradicija zajedno rušili u ovoj polu sezoni zašto ne bi  još jednu srušili, većeg motiva od toga nema. Spremi smo, dovoljno motivirani, ali moramo biti jako pametni jer Osijek po sistemu igre nam ne odgovora kao ekipa. Jednostavno moramo biti hladne glave, pametni i taktički dobro odraditi utakmicu - najavio je vinkovački strateg dodajući kako će početni sastav ostati isti kao u zadnjoj utakmici jer je ekipa  to zaslužili, a jedina moguća promjena zavisi o zdravstvenom stanju Dine Kresingera.

- Taktički nećemo ništa mijenjati, nemamo što skrivati, svi sve znaju - kako oni o nama tako i mi o njima. Ne želim mijenjati našu igru, mi treniramo svaki dan kako bi imali našu igru, a ako bi sada mijenjali da igramo nešto što nismo trenirali to nas može odvesti u propast. Idemo neopterećeni  na utakmicu i igrati svoju nogomet. Vjerujem u svoju ekipu i siguran sam da mi imamo bolju momčad - podvlači Toplak.  

Na konferenciji za medije nazočio je i Ivan Koledić koji ističe kako je atmosfera u svlačionici izvrsna:

- Uhvatili smo sad šest bodova u ove dvije utakmice,  što nam je podiglo samopouzdanje. Jako sam zadovoljan, trener mi daje puno povjerenje što se i vidi kroz par zadnjih utakmica što započinjem utakmice u prvom sastavu. Atmosfera je izvrsna, radi se puno bolje nego prije i mislim da su igrači zadovoljniji i sretniji - rekao je Koledić.

Toplak je komentirao i pozitivnu seriju nebesko plavih i trenutno stanje na tablici.

- Sad vidimo koliko nam je pobjeda u Koprivnici  puno značila, pridružili smo se gornjem dijelu ljestvice i sad se lakše diše. Uživamo u pozitivnoj seriji i treninzima, upravo kako sam naglasio  -  želim vidjeti smiješak na igračima na svakom treningu. Svjestan sam kako svakoj seriji dolazi kraj, no utakmice gube i velike ekipe, ali ne u serijama. Dobra smo ekipa i prava klapa, siguran sam da nikad nećemo  imati neku veliku negativnu seriju. Lijepo je, ali se ne zamaram tom serijom, stojim čvrsto na zemlji, ako dođe kraj toj seriji neće bit kraj svijeta.  Uvjereni smo u ono što radimo, znam da smo na dobrom putu - najavio je Toplak.

Na upit o zdravstvenom stanju Dine Kresinegra, trener Toplak odgovora:

- Dino Kresinger do danas nije trenirao s ekipom, ali nadam se da će danas biti u procesu treninga, ima još dva dana do utakmice i nadam se kako će igrati u nedjelju. Ako procijenimo da nije 100% spreman i ako postoji opasnost od teže ozljede aduktora,  nećemo riskirati jer imamo dovoljno igrača. U slučaju da neće moći igrati na njegovom mjestu igrat će Vlatko Šimunac - ističe Toplak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije