Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Toni: Želio sam igrati protiv Juventusa

Luca Toni
AFP
29.09.2009.
u 11:44

Igračka noćna mora Luce Tonija (32) se nastavlja. Louis van Gaal, trener Bayernove nogometne momčadi, izostavio je talijanskog napadača iz momčadi koja će se u srijedu na Allianz Areni sučeliti s Juventusom u utakmici drugog kola Lige prvaka.

Toni se nedavno vratio na travnjak nakon što je propustio mjesece priprema i utakmica zbog ozljede Ahilove tetive. Utakmica u DFB Pokalu (5-0 protiv Oberhausena) bila je prva za talijanskog napadača u udarnoj Bayernovoj momčadi još od 23. svibnja ove godine. Čini se, za neko vrijeme, i posljednja. Pogotovo nastavi li Toni sipati gorčinu medijima..

- Trener Louis van Gaal rekao je da nisam u momčadi jer čeka da se vratim u optimalnu formu. A ja se osjećam dobro, pa sam razočaran što neću igrati. Zaista sam želio da me ljudi vide u utakmici protiv Juventusa - kazao je i dodao:

- On želi da igram za drugu momčad.

Toni je sredinom rujna, podsjetimo, odigrao prvih 45 minuta za momčad Bayernovih amatera u uvjerljivom 5-0 domaćem porazu minhenske momčadi od njemačkog trećeligaša Regensburga.

Budući da bi svoje ime volio vidjeti na popisu putnika na Svjetsko nogometno prvenstvo sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici, metode Van Gaalova rada mu se ne sviđaju. Jer teško je očekivati da će, izbori li Italija SP, Marcello Lippi slagati momčad od igrača iz treće njemačke lige. Bez obzira na Tonijevu reputaciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije