Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA ZA VEČERNJI

Toni Kukoč za Večernji list prognozira NBA finale: Kerr mi je prijatelj, ali ima nešto što mi se kod Bostona jako sviđa...

Split:  Bivši hrvatski košarkaš i legenda Chicago Bullsa Toni Kukoč
Milan Sabic/POSEBNA PONUDA
02.06.2022.
u 16:30

- Nemam svog favorita u finalu. S jedne je strane moj bivši suigrač Steve Kerr, s kojim sam u dobrim odnosima još iz igračkih dana, a s druge strane je Boston čija igra mi se strašno sviđa. Zapravo, ne bi bilo loše da to ove godine osvoji Boston pa da tako okruni dobru sezonu - rekao je Toni Kukoč

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
17:20 02.06.2022.

Toni Kukoč za Večernji list prognozira NBA finale: Kerr mi je prijateljl, ima nešto što mi se kod Bostona jako sviđa ali najviše mi smeta da u finalu nema novog europskog Larry Birda iz zemlje europskih prvaka u košarci i te sjajne mlade zvijezde NBA lige koja po statistici dostiže Michaela Jordana tog budućeg milijarda igrača po zaradi Luke Dončića.

LA
lajh1985
17:01 02.06.2022.

Kukoca fino prica o nba finalina, a ne radja kojeg se samo gura u novine kad mu pukne guma na auto ili netko umre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?