Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PRVOG DANA

Tonći Stipanović drugi, Filip Jurišić četvrti na Svjetskom prvenstvu

Tokio: Tonči Stipanović osvojio je srebrnu medalju u klasi Laser
Igor Kralj/PIXSELL
24.05.2022.
u 07:44

Olimpijski prvak Australac Matt Wearn propustio je obje regate jer se nije osjećao dobro, te su mu šanse za visok plasman posve minimalne.

Dvostruki olimpijski doprvak Tonči Stipanović drži drugo mjesto, dok je njegov klupski kolega iz splitskog Mornara Filip Jurišić četvrto nakon prvoga dana jedrenja na Svjetskom prvenstvu olimpijske klase YLCA 7 (bivši Laser) u meksičkom Riviera Narayitu.

Stipanović je prve dvije, od predviđenih 12 utrka na prvenstvu, okončao kao peti i treći, te s osam negativnih bodova drži drugo mjesto iza vodećeg Mađara Johnatana Vadnaija, koji ima četiri boda.

Jurišić je sa trećim i šestim ulazom u cilj u prva dva plova u zaljevu Banderas na četvrtoj poziciji s 9 negativnih bodova, a mladi Bruno Gašpić je 51. s 52 boda. 

Olimpijski prvak Australac Matt Wearn propustio je obje regate jer se nije osjećao dobro, te su mu šanse za visok plasman posve minimalne, a svjetski prvak Novozelanđanin Thomas Saunders je deveti.

Regata završava u nedjelju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije