Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga nije javna
Povratak na članak

Lakrdija: Svetina i Barišić su svjedoci, a pričaju o dopisima USKOK-a

Obojica trebaju biti saslušani kao svjedoci, a u takvim situacijama svjedoke se upozorava da istraga nije javna.

Komentari 17

MK
mksdk
11:21 23.09.2015.

Zanimljivi su mi ovakvi komentari u medijima. Naime, ako se malo sjetimo razvoja događaja onda situacija ide ovako nekako: 1. Dinamovi čelnici se optužuju. 2. Bez iakve izrečene osude, mediji i politika vrše verbalo nasilje prema optuženicima. 3. Svi onii oni koji su uključeni u proces, a koji znaju istinu i mogu pomoći ispravljanju nepravde koja se čini Dinamu i njegovu vodstvu... bi trebali šutjeti jer su svjedoci. Uistinu fantastično rezoniranje. Nekoga optužiš, u medijima se prema njemu ponašaš gore prema ubojicama i koljačima, a onda mu zabraniš da se brani. Uistinu fantastično.

VL
BU
buljanzeljko453
11:53 23.09.2015.

Nemaju se sta rugati svakom pametnom je jasno da tu nema nista. Pa 4 godine ne izlaze iz maksimirske 128. .od SPD -a..uskoci. .inspekcije itd. .drugo su zelje nekih novinara. .huligana i juga misleci da ce rijesitI svoje probleme. .aa probleme imaju ispred svog praga treba to ocistiti..al oni samo o drugima. .a ti drugi igraju chanpion ligu! ! !

VL
TT
trpimir.trpimir
12:02 23.09.2015.

Istraga nije javna vi uporno samo optužujete niti jednog trenutka ne pomišljate da bar sačekate da sumnja postane dokazana, do tada svatko je čist pred zakonom. Može li proći bar jedan dan da se o Dinamu kao klubu ne pišu samo negativnosti koje su zasnovane na sumnji. Pa tko to imalo normalan u ovoj državi neće podržati sudske ili porezne organe ako dokažu krivnju, Mamiću, Barišiću , navijač sam Dinama ali ako imate dokaze, oni postanu valjani zatvorite ih do kraja života baš me briga ali nemojte donositi presudu bez dokaza. Ako Uefa krovna nogometna organizacija nagrađuje Dinamo zbog urednog poslovanja zašto vi samo pljujete, omaložavate sve Dinamove uspjehe. Postoji samo jedna dilema ili su svi u nogometu ludi, nesposobni, pa su uz Mamića ili je on stvarno sposoban, pa ga oni slijede. Žalosni ste javno sebi dopuštate da optužujete , dok njima želiš zabraniti da se brane, gdje je tu logika pameti.

VL
BU
budaigigo
13:01 23.09.2015.

da stvar bude bolja, obojica trebaju biti saslušani kao svjedoci, a u takvim situacijama svjedoke se upozorava da istraga nije javna.....iz ove rečenice proizlazi da još nisu saslušani kao svjedoci te time niti upozoreni da istraga nije javna....

VL
DA
dalmata
14:25 23.09.2015.

posljednji pokušaji mamićevih podrepaša da ga barem za kratko spase.. neće ići bagro lopovska, ide glava u bajbuk a ako bog da i vi s njim...

VL
BA
barkod
19:31 23.09.2015.

Nisu potrebne nikakve istrage niti zatvori ali fakti su slijedeći: Maminjo je uz pomoć Hanžekovićevog juridičkog inženjeringa Udrugu građana imenom GNK Dinamo pretvorio u svoj i svoje familije stroj za bogaćenje. Počelo je sa prvim velikim transferom u Maminjovom dobu a to je Boško Balaban.Zatim slijede svi ostali transferi uz veliki sukob interesa sve do prije 2-3 godine , ali i danas je Maminjo jr. uključen gotovo u svaki transfer. Uz to idu izdašne donacije grada Zagreba u zadnjih 14 godina za razne namjene od održavanja stadiona do EPP-a Zagreb. Holdinga. Jasno sve to odobrava njegov prijatelj iz susjednog sela pod nazivom "Zagreb to sam Ja" Zagrebački Luj XIV . Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je ukupno u posljednjih 10-12 godina grad Zagreb sa svim tim silnim tvrtkama i podtvrtkama poslao novaca u Maksimirsku 128. Hanžeković je sačinio takav pravni ustroj Dinama da Skupština GNK Dinama kao najvažnije tijelo upravljanja je zatvorenije nego najvažnije masonske lože. U nekim slučajevima lakše je ući u neku masonsku ložu nego u Skupštinu Dinama, jer zna se na Skupštini nema bilo kakovog protivljenja velikom Vođi. Čini mi se da se isti ili slični scenarij odvija u HNS-u. I na kraju , jednom je Maminjo izjavio da ako Dinamo ide u privatizaciju , da će on možda imati samo vrlo mali postotak vlasništva. Ta izjava govori sve , pametnom dosta. Znači nije pitanje zatvora i nezatvora ili istrage i neistrage nego osnovni princip kako je jedna osoba u svoju korist stavio svo to društvo i koje jasno plaća prema svojoj hijerarhiskoj piramidi. Dinamo je igrao u Ligi prvaka devedesetih godina čak i puno bolje ( osim prošlotjedne pobjede nad Arsenalom) samo Francek (Tuđman) nije Maminju dao ni prismrditi Dinamu, odmah ga je skužil. Ovo piše jedan stari Dinamovac (prva utakmica na Maksimiru 1960. godine na tadašnjem sjevernom stajanju ) tužan i razočaran ,

VL
DU
Deleted user
14:41 23.09.2015.

Dinamo zbog sukoba sa dijelom BBB mijenja svoju himnu !Umjesto "Dinamo ja volim", nova himna će biti hit grupe Let3 "K***** u čelo" !Pjesma će se izvoditi javno preko razglasa samo prije utakmice protiv Ajduka ! Molimo sve navijače plavihh da gromoglasno zapjevaju u glas !

VL
GU
gustirna
16:53 23.09.2015.

Istraga je bila tajna ali vise nije...otkako su uskok i dorh dilali svojim partijskim novinarima informacije.....

VL
DU
Deleted user
11:09 23.09.2015.

Kako je Vladimir Šeks rekao....da parafraziram i skratim ... sve ih po hapsiti!!!!!

VL
GA
gadimise
11:48 23.09.2015.

Samo nek laprdaju i brane svog velikog jugoslavenskog vođu, uskoro će skup s njim u remetincu biti, a ovo da dinamo neće tražiti nikakvu odgovornost u braći mamić samo govori po sebi kao i u hns-u kao i u sjv. koreji jednoglasno su odlučili hihihi... brzo ćete vi van. Za dinamo bez mamića!

VL
LE
leurdovac
11:36 23.09.2015.

Oni su ustvari suučesnici u lopovluku.

VL
LE
LeonardS
11:27 23.09.2015.

Pa ovi se rugaju sa pravosuđem i državnim institucijama , halo državo jel smo svi jednaki pred tim organima????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.