Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paškvalin za tjednik Max!
Povratak na članak

Sportaši ne smiju platiti avanturizam Zlatka Mateše i HOO-a!

Odvjetnik Vladimir Gredelj ispostavlja im fakture u iznosu od 471 tisuće kuna, vidjet ćemo za koje usluge i je li to zakonito pa bi im za toliki novac svakako mogao dati dobar pravni savjet.

Komentari 4

Avatar Bekrija
Bekrija
12:39 03.08.2015.

Sad će patit svi hrvatski sportaši zbog lopina iz HHO, a mamićevci će tvrdit da crveni žele maknuti hrvatinu/domoljuba Matešu. U zatvor s njima!!!!

VL
Avatar Getrib
Getrib
17:25 03.08.2015.

HHO treba dobro provjetriti, jer je postalo mjesto uhljebljavanja i nepotrebnog trošenja novca na račun sporta. Za početak ukinuti sportsku TV, koja je suvišna u ovakvoj sveopćoj besparici.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
18:45 03.08.2015.

Moje isprike mislio sam na HOO, iako je i HHO dno dna! :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.