Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač Olimpije

Tomić proživio dramu: Bišćan i Dinamov liječnik spasili su mi karijeru

Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
02.06.2018.
u 15:49

Izbornik Prosinečki zvao me u reprezentaciju za “akciju Amerika”. Mislim da sam tamo odigrao dobro. Ako me opet pozove – stižem trkom! - kaže Tomić

Mostarac Tomislav Tomić osvojio je ove sezone s Olimpijom dvostruku krunu. Naslov s ljubljanskim klubom 27-godišnjem reprezentativcu BiH je četvrta titula prvaka u karijeri.

Tomo je ove sezone za Olimpiju igrao 40 utakmica, od toga 35 puta 'odradio' punih 90 minuta.

Igor Bišćan
1/5

Igrao bi Tomo i više, ali na rutinskom pregledu liječnica je uočila srčanu manu, zbog koje bi (po njoj) trebao prestati igrati nogomet! Sve mu se srušilo, ali trener Igor Bišćan uputio ga je iskusnom Dinamovu liječniku dr. Ivici Smodeku...

A Smodek je rekao kako je sve u redu i da može neometano igrati. 

- Hvala Bogu, treneru, liječniku, krila su mi porasla. Eto, možda u Ligi prvaka “naletimo” na Zrinjski, iako bih radije nekoga drugog. Ali bolje Zrinjski nego Celtic ili Ludogorec. Olimpija je jaka, a gazda Milan Mandarić neće žaliti novca za dovesti još pojačanja - rekao je Tomić za Vecernji.ba, te dodao:

- Izbornik Prosinečki zvao me u reprezentaciju za “akciju Amerika”. Mislim da sam tamo odigrao dobro. Ako me opet pozove – stižem trkom! Ako ne, neću se ljutiti. Zna Prosinečki što mu je činiti.

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:50 03.06.2018.

Čestitke Tomiću a ima neki slovenac u toj slo ligi ?

Avatar AnteMostar
AnteMostar
16:32 02.06.2018.

Zrinjski ga pamti kao srčanog igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije