Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najdominatniji u regiji
Povratak na članak

Tko vlada jugoligama? Od lidera regije samo je Dinamo već prvak

Najveći problem crnogorskog nogometa jest slaba posjeta na stadionima. Naime, prosjek je na utakmicama ove sezone svega 324 gledatelja!? To je dvjestotinjak manje nego što je prosjek Druge HNL!

Komentari 9

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
13:51 05.05.2019.

jugolige NE postoje!

VL
BR
bruno877
15:03 05.05.2019.

Jugoliga? Ostatak nisam htio ni čitati. Styria odrađuje domaću zadaću, a ovakvih smiješnih piskarala će uvijek naći na otpadu novinarstva.

VL
ML
mladenov
20:04 05.05.2019.

Zvezda

VL
Avatar dzambo
dzambo
14:56 05.05.2019.

Prestankom postojanja ''original'' Prve Yuge lige na ovim prostorima prestao je da se igra jaci Nogomet a samim i tim svi klubovi su se dobro srozali a i posjeta navijaca na ovim novim tekmama je ka u bivisoj Republickoj ligi...sa osnivanjem svojih samostalnih prvi nogometni liga sve je pretvoreno u prodaju igraca ''brze bolje'' i dovodjenjem trecerazrednih zamjena za njih, pa ako koji menadzer uspije i takve prodat poslije opet dobro...al od Nogometa za ravnopravnu konkurenciju sa Europskim jakim klubovima nije vise ostali ni ''N'' od Nogometa....jer to nije ni bija cilj...sve je slicno kao sve te Ekonomije na Balkanu...prodaj il unisti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.