Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možda čak i Zdravko

Tko će preuzeti Dinamo? Ivković, Petev, Pamić ili opet Kruno?

Dinamo, Rijeka, Branko Ivanković, Matjaž Kek (1)
Luka Stanzl/Pixsell
23.10.2013.
u 09:45

Prema nekim informacijama, bugarski trener Ivajlo Petev ima najbolju startnu poziciju

Ni dva mjeseca nije Branko Ivanković izdržao na klupi Dinama. Uoči utakmice Europske lige protiv PSV-a Tanac je dobio otkaz i izjednačio rezultat s Krunom Jurčićem po broju otkaza. Naime, obojica su triput potjerana iz Maksimira.

Iako iz kluba stiže informacija da će do kraja polusezone momčad voditi trojac Zoki Mamić, Krznar i Cvitanović. potraga za stalnim trenerom već je u tijeku. Prema nekim informacijama, bugarski trener Ivajlo Petev ima najbolju startnu poziciju. No, u kombinaciji su i Tomislav Ivković, Igor Pamić, a spominju se i Igor Štimac, Matjaž Kek, Robert Prosinečki...

Isto tako, ne bi trebalo čuditi da Kruno Jurčić ponovno dobije priliku, a možda je došlo i vrijeme da klupu preuzeme i sam Zdravko Mamić... Dosad je promijenio 15 trenera, možda da se sam okuša u trenerskom poslu.

>>Novi trener Dinama bit će stranac: Petev je već u Zagrebu?

>>Ivanković bivši: Iznenadilo me je, ali nije prvi put

Komentara 1

PK
petar.kolak.9
22:03 22.06.2015.

kolega ivankovicu ovi treneri neznaju sto znaci njemackavisoka akademija oni su svi kupili licence u hns.u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije