Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR
Povratak na članak

Tjerati Bišćana u ovom je trenutku apsurdno, no mala je razlika između luzera i genijalca

Bišćan je protekle sezone donio naslov u trenucima dok je Dinamo bio u slobodnom padu, a olakotna je okolnost treneru to što mu Uprava nije dovela istinska pojačanja.

Komentari 9

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
08:21 21.08.2023.

nesretno ispadanje?hajduk,gorica,dva puta aek?kaj je tu bilo nespretno?lik je amater i neznalica!bio sam za njega,al sam se prevaril!

VL
OL
olujasviholuja
08:42 21.08.2023.

Nije genijalac onaj koji tri važne utakmice izgubi u u natoknadi ,već je luzer i neznalica. ( nerešeno protiv aek-a se smatrati izgubljenu ,jer si ispao)

VL
Avatar feudalac
feudalac
09:04 21.08.2023.

Ne čudi me spašavanje Bišćana u medijima, što je Dinamo slabiji to će Hajduk biti jači ali pisati neistine to je nešto drugo. Prvo i osnovno Bišćan nije spasio Dinamo od "slobodnog pada" prošlo prvenstvo iz prostog razloga što mu je Čačić ostavio 7 bodova prednosti ispred Hajduka pa je ovaj samo mogao za je b ati a drugo imao je kompletnu ekipu sa Oršićem i Ademijem. Ono što Bišćan ne zna je da ne zna, da nije trener za Dinamo kao i kum mu Šimić, dok su se drugim trenerima tražile dlake u jajetu, osporavale taktike i izmjene, ovima je sve dobro. Pa što vi vrli novinari ne upitate Bišćana i Šimića gdje vam je Drmić, gdje vam je Perković zašto ne igra Perić, gdje je Rukavina, zašto "pojačanja" francuz i ukrajinac i japanac nisu kvaliteta ni za Rudeš...i td. i td.

VL
AN
AnimaTor
08:59 21.08.2023.

Nesposoban kao trener. ne znaći ako je netko bio dobar ihrać da će biti i dobar trener.Bušćan gubitnik u pvenstvu a i sada sa AEK.om. Neznam tko ga još drži u Dinamu.Nije zaslužio biti trener Dinama.

VL
LL
lijepa_li si
08:44 21.08.2023.

pod hitno dovest robia. legenda ima skor 6:0 da kolo mogu igrat "isušitelji"

VL
BL
blekpanther
10:27 21.08.2023.

Vidiš tko je napisao članak i postaje ti slika sve jasnija! Pred provalijom smo ali idemo naprijed!

VL
Avatar bender
bender
10:50 21.08.2023.

Za spas dinama odmah potjerati Bišćana! Tko god da je trener bit će bolji jer se nebi izdrvenio ko bukva kad treba bilo šta mijenjati. O ovaj depresivac za Perića i Drmića nema uopće objašnjenje. Ne bih se čudio da mu je netko tako rekao nek ih ne stavlja.

VL
IV
Ivan79
08:34 21.08.2023.

Odlično napisan članak! Bravo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.