Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNI TURNIR

Titula prvog među vratarima pripala je Božidaru Kuliću iz Omiša

RNK Split
Ozren Maršić
25.03.2016.
u 19:45

Zanimljivi turnir došli su popratiti legendarni vratari poput Ivana Katalinić i Vedrana Runje, Splitov trener vratara Tihomir Bulat, uživo su dvoboje gledali Tomislav Duka i Miro Varvodić...

Dvobojima u seniorskoj konkurenciji započeo je humanitarni turnir "Rat vratara" što se održava na terenima SRC Turnovac u Splitu. Iznimlno zanimljivo natjecanje u kojem se vratari bore "jedan na jedan", u roku od tri minute cilj je postići što više golova na terenu od dvadeset i dva metara. Vrijedi gol rukom, nogom, postignut na bilo koji način...

Pobjednik u seniorskoj konkurenciji, nakon prave drame i izvođenja jedanaesteraca (u regularnom je bilo 1:1), postao je Božidar Kulić (Omiš), koji je svladao Matea Bebića (Jadran Supetar).

U četvrtfinalu je najprije Meteo Bebić (Jadran Supetar) s 2:0, nakon produžetaka, svladao Pericu Pericu (Omladinac Vranjić), potom je Antonio Kragić (Glavice), pogotkom u posljednoj sekundi produžetaka s 1:0 svladao Jakova Jakelića (Primorac Stobreč). U posljednjem meču četvrtfinala Božidar Kulić (Omiš) s 1:0 svladao je Josipa Šolića (Primorac Stobreč). U polufinalnim ogledima Bebić je s 1:0 bio bolji od Tea Dude (Croatia Zmijavci), a Kulić je s 2:0 svladao Kragića.

Zanimljivi turnir došli su popratiti legendarni vratari poput Ivana Katalinić i Vedrana Runje, Splitov trener vratara Tihomir Bulat, uživo su dvoboje gledali Tomislav Duka i Miro Varvodić...

Turnir se nastavlja u subotu 26. ožujka kada će se natjecati mlađe uzrasne kategorije. U dva dana žestokih natjecanja snage na "Ratu vratara" odmjerit će preko sto vratara raznih uzrasnih kategorija.

Inače, turnir ima humanitarni karakter, skupljaju se prihodi za teško bolesnog 4-godišnjeg Marija Krolu.

>> Prva HNL: Lokomotiva i Split u tvrdoj utakmici odigrali 1:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije