Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko uzbuđenje

Tisuće karata za Hajduk - PAOK rasprodane u samo četiri sata: Ponovo 'ludnica' na Poljudu!

Split: Bakljada na tribinama tijekom utakmice HNK Hajduk i HNK Rijeka
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
04.08.2023.
u 14:18

Tijekom prijepodneva prodano je oko 14 i pol tisuća ulaznica.  Gosti su dobili 1500 ulaznica dok 17 i pol tisuća mjesta odlazi na pretplatnike. Prva utakmica 3. pretkola Konferencijske igre igrat će se na Poljudu, 10. kolovoza u 21 sat

Hajduk u novoj sezoni ruši rekorde po broju gledatelja na svojim utakmicama. Danas je brojka pretplatnika dosegla čak 17 i pol tisuća. Navijači splitskog kluba potaknuti dobrim otvaranjem domaćeg prvenstva pobjedama u dva derbija nadaju se da će nakon 18 godina "Bijeli" doći do naslova prvaka Hrvatske.

Osim toga, nadaju se da će uspjeha biti i na europskoj pozornici. Prvi korak će biti 3. pretkolo Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a. Prva će se utakmica igrati na Poljudu 10. kolovoza od 21 sat, a uzvrat će biti tjedan dana poslije. Hajduk je u petak ujutro pustio u prodaju ulaznice za tu utakmicu.

VEZANI ČLANCI:

 

Pred prodajnim mjestima navijači su stajali u redovima, a mjesta u slobodnoj prodaji su, prema pretpostavljenom, rasprodane unutar samo četiri sata. Tijekom toga vremena prodano je oko 14 i pol tisuća ulaznica.  Gosti su dobili 1500 ulaznica dok 17 i pol tisuća mjesta odlazi na pretplatnike.

VIDEO Trenutak kad je počela bakljada na Poljudu: Piro-show Torcide za pamćenje

Komentara 1

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
14:48 04.08.2023.

Prestanite više svojim tekstovima praviti senzaciju od nečega šta je uobičajeno, vi to jednostavno ne razumijete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije