Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska gimnastika

Tina Zelčić dobila pozivnicu za nastup na SP-u

Četvrti dan natjecanja DOBRO World CUP Osijek 2023.
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
24.06.2023.
u 23:58

Tina Zelčić do norme na gredi došla je nastupima na Svjetskim kupovima u Dohi i Bakuu. Već početkom godine rezultatima na Svjetskim kupovima SP su izborili Filip Ude, Tin Srbić te Aurel Benović.

Odlične vijesti za hrvatsku gimnastiku stigle su iz Svjetske gimnastičke federacije. Tina Zelčić izborila je nastup na gredi na Svjetskom prvenstvu kojemu je od 30. rujna do 8. listopada domaćin Antwerpen.

Već početkom godine rezultatima na Svjetskim kupovima SP su izborili Filip Ude na konju s hvataljkama, Tin Srbić na preči te Aurel Benović na tlu i preskoku.

GALERIJA Dvije medalje za Hrvatsku. Srbić došao do bronce

Četvrti dan natjecanja DOBRO World CUP Osijek 2023.
1/17

Christina Zwicker na Europskom prvenstvu u Antalyi priključila se ovom društvu i osigurala višebojsku vizu za Antwerpen, a sada je došla potvrda iz FIG-e da ćemo imati i drugu žensku predstavnicu na SP-u.

VEZANI ČLANCI:

Tina Zelčić do norme na gredi došla je nastupima na Svjetskim kupovima u Dohi i Bakuu. Ani Pughel osvojila je brončanu medalju u višeboju na Međunarodnom turniru Šalamunov memorijal u Mariboru.

VIDEO Zlatko Dalić posebno pohvalio jednog vatrenog: 'Odigrao je sjajno kao i svi drugi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije