Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALPSKA KOMBINACIJA

Tina Maze osvojila još jedno zlato, Komšić 19.

Tina Maze
Reuters (Ilustracija)
10.02.2015.
u 00:20

Iza nje su se na pobjedničkom postolju smjestile dvije Austrijanke - Nicole Hosp i Michaela Kirchgaser.

Slovenka Tina Maze osvojila je zlato u alpskoj kombinaciji na Svjetskom prvenstvu u Beaver Creeku. Sjajnoj Maze to je drugo zlato i treća medalja na SP-u.

Iza nje su se na pobjedničkom postolju smjestile dvije Austrijanke - Nicole Hosp i Michaela Kirchgaser.

Nastupile su i dvije hrvatske skijašice. Andrea Komšić završila je na 19. mjestu, dok je Leona Popović odustala u prvoj vožnji.

>> Ivica ostao bez medalje, a Natko izletio sa staze

Komentara 14

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
12:10 10.02.2015.

Maze je definitivno trenutno najbolja skijašica na Balkanu!!!!!!

Avatar SLOglodit-Janezovic
SLOglodit-Janezovic
12:25 10.02.2015.

Još veći je uspjeh Maze kad se vidi zahtjevna i ekstrmno strma slalomska staza, a naročito zadnji dio slaloma!Nisam siguran da bi tu i Hirscher bio bolji!Bravo za najbolju balkansku skijašicu!

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
23:13 10.02.2015.

EUJanez...tako je dobro im kažeš..ali tko u konačnici šiša te zavidne tipove......glavno je da cijela Hrvaška navija za trenutno najbolju skijašicu na Balkanu!Heja heja ......Tina ponos Balkana!hihihihihihihihihihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije