Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB SLAVIO

Tin Kontrec: Skoro smo dobili čir na želucu, ali važna je pobjeda

PPD Zagreb
Petar Glebov/PIXSELL
18.10.2015.
u 14:50

- Utakmicu smo otvorili u grču, stegnute ruke, nismo imali ideje i obrana je bila loša. Ovo nam je najbitnija utakmica u sezoni. Nakon poraza od PSG-a i nakon ovako loše odigrane utakmice dobro je da smo se vratili i da smo pobijedili – reko je Sandro Obranović

Ima nešto magično u toj Areni, bit će neki dobri duh Zagreba. Po završetku prvog poluvremena onih 8 tisuća gledatelja na tribinama i navijači pred malim ekranima umalo su dobili čir na želucu. No nakon 45. minute nešto se dogodilo. Bojni bubnjevi s tribina, publika na nogama i lepršavi zagrebaši, prepoznatljivi stil hrvatskog rukometa.

- Utakmicu smo otvorili u grču, stegnute ruke, nismo imali ideje i obrana je bila loša. Ovo nam je najbitnija utakmica u sezoni. Nakon poraza od PSG-a i nakon ovako loše odigrane utakmice dobro je da smo se vratili i da smo pobijedili – reko je Sandro Obranović koji je s pet pogodaka predvodio povratničku akciju 'plinara'.

Posljednji gol u 60. minuti za 29:25 zabio je Luka Stepančić. Kaže, dobro će im doći za gol razliku. Osim njegovog gola bila je tu i krasna akcija Josipa Valčića i Tina Kontreca u 58. minuti kada su zagrebaši prvi put poveli s tri gola. No nakon pogotka Kontrec se iznenada srušio na parket. Na svu sreću riječ je samo o grču u lijevoj potkoljenici.

- Vrijedio je taj pad. Sto put bi isto napravio samo da lopta uđe – pričao je dobro raspoložen Kontrec. Doduše, veselje nije bio potpuno.

- I mi smo skoro dobili čir. Emocije se miješaju jer nismo dobro igrali svih 60 minuta. Stalno smo se morali vraćati. Stigli smo ih tek tih zadnjih 10, 15 minuta – dodao je.

U momčadi Wisle Plock, poljskog doprvaka nema podjeljenih emocija. Vlada samo veliko razočaranje.

- Igrali smo borbeno čitavu utakmicu. Bilo je tu i par spornih situacija. Samo da su kriteriji bili jednaki za obije momčadi, ništa više. Zagrebaši su mladi, imaju energiju, borbeni su. Čeka ih blistava budućnost – rekao je igrač Wisle, srpski reprezentativac Nemanja Zelenović.

Je li riječ o taktici zavaravanja protivnika ili o padu samopouzdanja nakon poraza od PSG-a, više nije bitno. Bitno je da su se dečki dobili ovu presudnu utakmicu.

>> Zagreb pobijedio Wislu 29:25, Vujović nezadovoljan lošom igrom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije