Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tin kontrec:

Nije ugodno kada na vas krene 200 kilograma

Tin Kontrec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.09.2015.
u 11:30

'Ispadalo je da sam prvi zaustavljao njihove protunapade.'

Jedan od junaka pobjede Zagreba nad Kielom bio je Tin Kontrec, kružni napadač koji je ove sezone došao iz Varaždina.

– Rođen sam u Našicama i tamo sam počeo igrati rukomet. No, u to vrijeme Nexe nije bio tako dobro organiziran kao danas pa sam sreću prvo potražio u Varaždinu gdje sam se preselio s obitelji. Imam tri godine mlađeg brata koji se sportom bavi više rekreativno nego ozbiljno – rekao je 26-godišnji Tin.

U dosadašnjoj karijeri promijenio je dosta klubova.

– Igrao sam za Varaždin, Bjelovar, Dubravu, Medveščak, čak sam bio prije nekoliko godina u Zagrebu. Igrao sam za drugu momčad pod vodstvom Nine Markovića.

S obzirom na to da je već živio u Zagrebu, dobro je upoznao grad.

– Poznavao sam otprije i većinu dečki s kojima danas igram, tako da mogu reći da sam se brzo prilagodio. Na mojem mjestu konkurencija su mi Šušnja i Sabljić. S obojicom se odlično slažem izvan parketa. Svjesni smo da konkurencija može biti samo dobra želimo li biti još bolji igrači – istaknuo je Kontrec.

Priotiv Kiela igrao je sjajno u obrani.

– Ispadalo je da sam prvi zaustavljao njihove protunapade. Vjerujte, nije lako kada ispred sebe vidite igrača koji ima stotinjak kilograma i juri kao brzi vlak. U tom trenutku on teži 200 kilograma. Ali, hrabro sam se postavljao i nadam se da je trener bio zadovoljan mojom igrom – rekao je Tin.

Kad smo već kod trenera Vujovića, jednom prilikom je rekao kako ste vas dvojica mentalno povezani.

– Ha-ha. To je više šala nego zbilja. Kada me nazvao i pitao želim li doći u Zagreb, odmah sam potvrdno odgovorio. Kada me pitao jesam li očekivao poziv, što sam drugo mogao reći nego da sam ga očekivao. I kada me na kraju pitao zašto dolazim u Zagreb, rekao sam mu da je to isključivo zbog njega jer smo mentalno povezani – zaključio je Tin.

>> Fantastični Zagreb srušio Kiel u Areni!

Komentara 1

Avatar Daruvar_
Daruvar_
11:40 19.09.2015.

Mrvecu, brate, Slavonac zna samo za momke. Kakvi crni dečki!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije