Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNI IGRAČ

Tijekom ljeta promijenio čak četiri kluba: Iz Maroka pobjegao. Ulazak na Cipar mu je zabranjen

No Headline - 29.09.2021.
Foto: James Arthur Photography
1/3
21.09.2023.
u 17:28

Kada je transfer Amru Wardi propao transfer na Cipar, zaputio se u Iran. Tamo je potpisao za Esteghlal iz Teherana. Ipak, u spletu i dalje nerazjašnjenih okolnosti otišao je i iz tog kluba te 9. rujna potpisao za egipatski Pharco iz Aleksandrije

Egipatski nogometaš Amr Warda (30) dugo je smatran jednim od najperspektivnijih talenata te afričke zemlje i nerijetko je bio spominjan u kontekstu nasljednika Liverpoolove superzvijezde, Mohameda Salaha. Međutim, nikada se nije vinuo u Salahove visine, a samo tijekom ovoljetnog prijelaznog roka promijenio je četiri kluba.

Krajem prošle sezone istekao mu je ugovor s ciparskim Apollonom iz Limassola. Zatim je otišao u marokanski Raja Casablanca gdje je službeno predstavljen 12. kolovoza. Tek 12 dana poslije raskinuo je ugovor s klubom i sam platio odštetu kako bi mogao otići. Čim je otpušten, potpisao je ugovor s drugim ciparskim klubom, Doxom iz Katokpiasa.

GALERIJA City u drugome poluvremenu okrenuo utakmicu i ugasio nade Crvene Zvezde

No Headline - 29.09.2021.
1/6

Ipak, nikada nije zaigrao za svoj drugi ciparski klub jer mu je prema navodima tamošnjih medija zabranjen ulazak na Cipar. Obzirom da je taj transfer propao zaputio se u smjeru Irana. Tamo je potpisao za Esteghlal iz Teherana. Ipak, u spletu i dalje nerazjašnjenih okolnosti otišao je i iz tog kluba te 9. rujna potpisao za egipatski Pharco iz Aleksandrije.

VEZANI ČLANCI:

Warda je najveći dio svoje karijere proveo igrajući u Grčkoj. Iz Egipta je otišao 2015. godine te potpisao za Panetolikos. U tri navrata je igrao za grčkog velikana PAOK, a između toga bio je na posudbama u Atromitosu i AEL-u. Za reprezentaciju Egipta nastupio je 30 puta i zabio jednom. Iz nacionalne momčadi je izbačen 2019. godine.

VIDEO Jao! Guardiola se zagrnuo od smijeha na ideju da Manchester United postane prvak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije