Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je Sparta

Ti van, ti van, a i ti van! Šibenčani ostali kratkih rukava u najluđoj utakmici sezone

Marko Mikulić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
05.04.2019.
u 20:05

Čak tri igrača više i jedanaesterac nisu bili dovoljni Šibeniku za pobjedu

Dugo nismo gledali tako ludu utakmicu kakva je u petak odigrana u Sesvetama između istoimenog domaćina i Šibenika, i to u važnom susretu drugoligaške konkurencije. Šibeniku su bodovi još kako trebali u borbi za prvo mjesto i izravni plasman u Prvu HNL, ali se kući vratio uz 0:0

Prvo poluvrijeme ponudilo je tek pokoju priliku na svakoj strani, ali nastavak je bio dramatičan. Prvo je sjajni Tolić ispremiješao obranu Šibenika i iz gotovo nemoguće pozicije pogodio prečku, pa je bombom vratio Prince, ali i on je pogodio prečku.

Vratar Marko Mikulić nekoliko je puta spašavao Sesvete, a onda kako se bližila završnica, činilo se da je pobjeda Šibenika neizbježna.

Naime, ponajbolji Sesvećanin Tolić zbog udaranja laktom u 84. minuti dobio je drugi žuti karton i korektno pružio sucu ruku za takvu objektivnu odluku.

Ubrzo je stigalo i drugo isključenje za Sesvećane. Lopta koju je tukao Kendeš u ruku je pogodila Jokovića. Sudac Lovrić pokazao je na jedanaesterac za Šibenik i Jokoviću drugi žuti. Domaćini su poludjeli kao i nekoliko puta prije toga zbog sudačkih odluka (kod nekih s pravom, kod nekih baš i ne), pa je svoj drugi žuti dobio i Džijan.

Međutim, ni tri igrača više i jedanaesterac nisu bili dovoljni Šibeniku za pobjedu. Udarac s bijele točke Celiću je obranio vratar Marko Mikulić koji je bio apsolutno prvo ime susreta. Vratar koji je na posudbi iz Dinama nije dao Šibeniku da uzme puni plijen jer Sesvete su izdržale do kraja s tri igrača manje.

Šibenik je i dalje prvi, s četiri boda više od Varaždina koji u subotu dočekuje posljednje plasirani Solin.

Komentara 1

MA
magnum2013
10:20 06.04.2019.

Jučer smo u Sesvetama gledali svu bijedu HR nogometa. Imali prilike vidjeti vježbe strogoće u režiji suca. Vidjeli smo tumačenje različitih kriterija iz iste glave . Možda se i varam. Zar mi muški nemamo dvije glave?Možda naše odluke samo provodimoo iz krive. Nisam navijač Sesveta i ovdje sam se našao zbog drugih razloga, ali ovo što smo vidjeli u najmanju ruku treba zabrinuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije