Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEH NA PEH

Thiem se tek vratio tenisu, a sad mora pauzirati jer se zarazio koronavirusom!

FILE PHOTO: Wimbledon - All England Lawn Tennis & Croquet Club
Tony O'Brien/REUTERS
31.03.2022.
u 15:32

- Osjećao sam se loše te sam obavio testiranje koje je pokazalo da sam pozitivan na koronavirus. Srećom, trenutačno imam sasvim blage simptome.

Ovog tjedna austrijski tenisač Dominic Thiem se vratio na terene, po prvi puta nakon lipnja 2021. godine, ali je opet prisiljen na novu stanku od tenisa.

U prvom kolu ATP Challenger turnira, na zemljanoj podlozi u Marbelli gdje je bio postavljen za prvog nositelja, Thiem je izgubio o Argentinca Pedra Cachina s 3:6, 4:6, a dan kasnije je, pak, objavio kako mora dodatno mirovati jer je bio pozitivan na COVID-19.

- Osjećao sam se loše te sam obavio testiranje koje je pokazalo da sam pozitivan na koronavirus. Srećom, trenutačno imam sasvim blage simptome - izjavio je 28-godišnji Thiem koji se trenutačno nalazi na 50. mjestu ATP ljestvice, dok je prije dvije godine bio treći na svijetu.

Prije dvije godine je osvojio i svoj jedini, za sada, Grand Slam naslov na US Openu, a ovog proljeća je imao u planu odraditi potpuni zemljani dio sezone. Koronavirus ga je sada omeo u svemu.

Podsjetimo kako Thiem nije igrao od lipnja 2021. godine zbog ozljede ručnog zgloba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije