Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA SUDBINA

Težak život glasovitog nogometaša: Popeo se na krov svijeta, a onda je čistio zahode kako bi preživio

FILE PHOTO: German soccer legend Andreas Brehme poses after being included into the Hall of Fame
POOL/REUTERS
20.02.2024.
u 10:39

Tijekom uspješne karijere Bremen je igrao za Kaiserslautern, Bayern i milanski Inter, no najviše ga pamtimo kao strijelca pobjedničkog pogotka iz jedanaesterca za njemačku reprezentaciju protiv Maradonine Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Italiji 1990. godine.

Danas je kao grom iz vedra neba stigla vijest da je u 64. godini života preminuo legendarni njemački nogometaš Andreas Brehme . Slavni Nijemac preminuo je u noći između ponedjeljka i utorka u Münchenu, a njemački dnevnik Bild kao uzrok navodi srčani udar nakon kojeg je hitno odvezen u bolnicu.

GALERIJA Kragić: 'Bio sam na dnu, ružno su pričali o meni'

FILE PHOTO: German soccer legend Andreas Brehme poses after being included into the Hall of Fame
1/7

Legendarni njemački nogometaš Andreas Bremme svojedobno je bio jedan od najboljih braniča svijeta, a s njemačkom reprezentacijom postao je svjetski prvak 1990. godine. Tijekom uspješne karijere Brehme je igrao za Kaiserslautern, Bayern i milanski Inter, no najviše ga pamtimo kao strijelca pobjedničkog pogotka iz jedanaesterca za njemačku reprezentaciju protiv Maradonine Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Italiji 1990. godine.

Međutim, nakon završetka nogometne karijere počeo se baviti trenerskim poslom, a za njega su počeli golemi problemi. Prije deset godina proglasio je osobni bankrot jer nije mogao podmirivati ​​dugove koji su se samo gomilali, nakon čega se zaposlio u tvrtki za čišćenje toaleta.

VEZANI ČLANCI:

Stigla mu je ponuda od bivšeg nogometaša Oliviera Straubea, čija se tvrtka bavi čišćenjem i održavanjem WC-a. Nije birao način kako bi došao do novca koji mu je bio prijeko potreban, a navodi se da je imao dug od 250 tisuća eura. 

Komentara 6

VB
visnja.b.
20:36 20.02.2024.

Pa, kaj sad, je li Bremen, Brehme, Bremme ili što? Ah, VL... Nek mu je laka zemlje, legenda bio i ostat će.

GA
Gajger
11:14 20.02.2024.

Da, kapitalizam je kriv što je on proćerdao milijune koje je bio zaradio.

FR
franjo
12:54 21.02.2024.

Svaki posao je častan ako ga časno i obavljate. Niti odjelo ne čini čovjeka niti posao koji obavlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije