Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Težak udarac za izbornika Löwa, Gundogan propušta Euro

Ilkay Gundogan
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
06.05.2016.
u 18:39

– Gundogan je bio u dobroj formi i trebao je imati važnu ulogu na Euru. Ovo je veliki gubitak za reprezentaciju, a posebno je teško Gundoganu – kaže izbornik Löw

Veznjak Borussije Dortmund Ilkay Gundogan (25) u petak je na treningu ozlijedio koljeno te zbog toga neće igrati za reprezentaciju Njemačke na Europskom prvenstvu koje počinje za 35 dana.

Tako će Gundogan zbog ozljede propustiti drugo veliko natjecanje u nizu; nije ga bilo ni na SP 2014., kada je Njemačka osvojila naslov.

– Gundogan je bio u dobroj formi i trebao je imati važnu ulogu na Euru. Ovo je veliki gubitak za reprezentaciju, a posebno je teško Gundoganu, budući da je zbog ozljede propustio i SP u Brazilu 2014. – izjavio je njemački izbornik Joachim Loew.

Gundogan i Bastian Schweinsteiger trebali su biti kralježnica njemačkog veznog reda na Euru u Francuskoj, a sada su obojica ozlijeđena. Schweinsteiger je zbog ozljede koljena izvan terena više od mjesec dana i upitno je hoće li se oporaviti do početka EP-a.

Iako Njemačka ima veliki izbor igrača na svim pozicijama, samo trojica imaju "playmakerske" sposobnosti – Gundogan, Schweinsteiger i Toni Kroos.

>>Juventus ponudio 30 milijuna eura za Gundogana

Komentara 3

BL
Blender
19:16 06.05.2016.

KOga boli za njemce, kakvih oni problema imaju??

Avatar kravata
kravata
19:29 06.05.2016.

Kakav naslov težak ?.?.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:41 06.05.2016.

Nes ti Svabe haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije