Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martinov izbor

Argentina s Tevezom, Messijem, Di Marijom... na Hrvatsku i Portugal

Carlos Tevez
Foto: Reuters/PIXSELL
27.10.2014.
u 21:15

Napadač Juventusa, Carlos Tevez, dobio je poziv nakon tri godine.

Gerardo Tata Martino, argentinski izbornik, objevio je popis igrača za pripremen utakmice protiv Hrvatske u Londonu (12. 11.) i Portugala u Manchesteru (18. 11.).

Nakon tri godine stanke, u reprezentaciju Argentine vraća se Carlos Tevez, napadač Juventusa, piše Goal. Tridesetogodišnjak je ove sezone u odličnoj formi, postigao je šest pogodaka ove sezone u Serie A za svoj klub.

Posljednji nastup imao je 2011. godine kada je Argentina u četvrtfinalu Prvenstva Južne Amerike poražena od Urugvaja nakon izvođenja jedanaesteraca. Tada je Tevez bio jedan od onih koji su promašili.

Za posljednje dvije utakmice Argentine u 2014. godini pozvani su sljedeći igrači:

Vratari: Romero  (Sampdoria), Caballero (Manchester City) i Guzman (Club Tigres)

Igrači u polju: Messi, Mascherano (obojica Barcelona), Otamendi (Valencia), Ansaldi (Atletico Madrid), Banega (Sevilla), Pereyra, Tevez (obojica Juventus), Roncaglia (Fiorentina), Higuain (Napoli), Biglia (Lazio), Di Maria, Rojo (obojica Manchester United), Aguero, Demichelis, Zabaleta (svi Manchester City), Fazio, Lamela (obojica Tottenham), Fernandez (Swansea), Pastore (PSG), Perez, Gaitan (Benfica) i Garay (Zenit).

>>S Argentincima smo igrali tri puta, a posebno će ih pamtiti Luka Modrić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije