Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pedro Morales

'Teško mi je jer osjećam da više nisam važan momčadi'

Pedro Morales
Igor Kralj/24sata
26.03.2010.
u 08:23

Dinamov Čileanac Pedro Morales kaže da se ne sjeća kad je, prije utakmice s Hajdukom, bio zamijenjen nakon prvih 45 minuta.

– To kako sada igram za mene je noćna mora! Iako sam bio daleko ispod svoje razine, htio sam nastaviti igrati, ali trener je želio drugačije – govori neraspoloženi Morales.

Što se događa s najboljim igračem jeseni Prve HNL?

– Ne mogu si to objasniti. Nisam pravi, nemam više povjerenja u sebe i žalosti me što vidim da na terenu više nisam važan!

Niste važni treneru, suigračima?

– Ne, treneru sam zahvalan jer me u ovoj krizi stalno bodri i još mi vjeruje. Nisam važan momčadi jer više ne pripremam i ne zabijam golove. Iako, momčad ne čini samo jedan igrač i svi smo jednako odgovorni za ove lošije igre.

Koliko vas opterećuju vijesti iz Čilea?

– Nimalo! Moji roditelji i braća u Concepcionu su dobro, sada se čujemo telefonski, komuniciramo i internetom. Već su naviknuti na to da tlo podrhtava, da nestaje struje i vode. Ne želim se opravdavati stanjem u Čileu jer to nije povezano s mojom formom. Hvala vam što ste mi dali priliku da to kažem. Moja kriza ima veze samo sa mnom i ja ću je prebroditi.

Osjećate li se fizički inferiornim u odnosu na suigrače?

– Ne, osim što me malo bole leđa, a u dobroj sam kondiciji jer vježbam i samostalno.

Vjerojatno izborniku nećete poslati DVD vaših nastupa protiv Slavena i Hajduka?

– Kad je u pitanju poziv na SP, izborniku je važno ono što ću pokazati u prijateljskoj utakmici s Venezuelom 31. ožujka.

Pitanje o svađi s Cufreom ostalo je samo na pokušaju. Pedro ga je razumio, ali je mudro šutio, dok je glasnogovornik Kožul burno reagirao:

– Nemojte ga to pitati, zašto tražite zlu krv!? Nema nikakve svađe, Pedro je sa svim suigračima dobar – kazao je Kožul. Morales se, pak, pohvalio da je prionuo učenju hrvatskog. Uči ga sa studentom iz Čilea Ivom Fistonićem.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
07:41 27.03.2010.

Nisi važan ni momčadi ni curčadi.

Avatar Dina
Dina
00:32 30.03.2010.

Fuerza Morales, ¡qué Dios te bendiga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije