Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLJEN POSVUDA

Teško bolesni Ćiro otvorio dušu Srbima: Ne želim da me ljudi žale, imao sam lijep život

Luka Stanzl/PIXSELL
28.11.2021.
u 13:02

- Nemam neostvarenih želja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao.

Miroslav Ćiro Blažević u teškom je zdravstvenom stanju, bori se s rakom kostiju i to nam je nedavno potvrdio u razgovoru, a o samoj bolesti progovorio je i za sprski Telegraf.

Opasnu bolest pobijedio je dvaput, ali vratila se i treći put, što nikad nije dobar znak, no nada u ozdravljenje uvijek ostaje.

- Kada vam kažu da imate rak s metastazama, pomisliš da si gotov. Ali ku*ac, ja se ne dam. Borit ću se do kraja protiv ove najopakije bolesti. Metastaze su mi se pojavile na kostima, netko drugi bi digao ruke, ali ja se borim do kraja, do pobjede - kazao je "trener svih trenera".

Kad se osvrne na život, tvrdi da nema neostvarenih želja i da ne želi ni da ga drugi žale zbog stanja u kojem se nalazi.

- Nemam neostvarenih želja. Molio bih sve da ne žale za mnom jer sam pred odlaskom. Uvijek sam imao lijep život i od neprijatelja sam napravio makar poluprijatelja, a kasnije i prijatelja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao.

25.11.2021., Zagreb - Uzvanici dolaze na svecani rucak s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronuom u hotelu Esplanade. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalic i Miroslav Ciro Blazevic.
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Srbe uvijek zanima koje nogometne klubove je Ćiro mogao preuzeti tijekom karijere.

- Imao sam poziv Ivana Stambolića da preuzmem Zvezdu, neću otkriti koje godine. Sve je bilo dogovoreno, ali su Džajić i Cvetković blokirali uz riječi: "Gdje će nam Hrvat biti trener?" Nije mi žao jer sam dinamovac i najdraža mi je titula ona iz 1982. godine kada sam bio ispred Zvezde.

Iako sa Zdravkom Mamićem već gotovo dva desetljeća nije u najboljim odnosima, svejedno ga vidi kao osobu koja ima dobre namjere.

- Napravio je više dobrog nego lošeg. Žao mi ga je. Svađali smo se i voljeli, ali smo u dobrim odnosima i ne mogu reći nešto loše protiv njega - zaključio je Ćiro.

>>> Ćiro je za Večernji list progovorio o bolesti s kojom se bori

Komentara 4

Avatar Poskok 1
Poskok 1
13:45 28.11.2021.

Bori se starino. Ima nas i koji smo ponosni na tebe !

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:41 28.11.2021.

Čiro ne daj se. Opraštamo ti što si svim srcem želio biti izbornik Republike Srpske.

KA
kajgot
14:07 28.11.2021.

nije se nikad prepiral i svađal,a s mamićem se valjda ne računa,ili je zaboravil kaj je rekal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije