Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša serija

Teški dani pred Mourinhom, Manchester izgubio i od Watforda!

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.09.2016.
u 15:21

Jose Mourinho popio je još jednu gorku pilulu, budući da je u nedjelju u 5. kolu Premier lige Manchester United u gostima izgubio od Watforda sa 1-3.

Nakon poraza od gradskog rivala Manchester Cityja prije tjedan dana, trener Jose Mourinho popio je još jednu gorku pilulu, budući da je u nedjelju u 5. kolu Premier lige Manchester United u gostima izgubio od Watforda sa 1-3. 

Watford je poveo golom Etiennea Capouea u 34. minuti, a poravnao je Marcus Rashford u 62. Ipak, u 84. minuti Juan Zuniga zabija za novo vodstvo Watforda, a strijelac za konačnih 3-1 bio je Troy Deeney iz penala u sudačkoj nadoknadi (90+5).

Poraz Uniteda još teže pada njegovim navijačima, budući da su Manchester City, Everton, Arsenal i Liverpool upisali pobjede u 5. kolu. Vodeći Manchester City ima 15 bodova, slijedi ga Everton sa 13, dok Arsenal, Chelsea i Liverpool imaju po 10, a iza njih je Manchester United sa 9 bodova. 

Komentara 3

RI
rikavac
17:34 18.09.2016.

Special One je dokaz da je prosjecan trener i da igrace koje posjeduje su precijenjeni i smijesni. Felaini ,Pogba 120 miliona smijesno i zalosno.

PR
propalismoFranjoskroz
18:50 18.09.2016.

Manchesteru Mo duguje sve, to jest sucu koji je ponistio cisti gol Scholesa protiv Porta u cetrvrtinalu i kasnije Porto osvoji ligu prvaka i Mo postane legenda.Kako je to cudna igra sudbine, da nije bilo te sudacke pogreske danas bi vodio Boavistu ili Bragu...

Avatar javorko
javorko
08:00 19.09.2016.

i ja bih znao bit trener u barci realu bayernu,tamo igraci sami igraju..a Morurihno je s takvim ili slicnim ekipama krenuo..medutim man.je druga prica..Alex je na kontu igraca imao koga,nekakve nepoznate igrace iz skole man utd,tipa gigsa scholesa,keane steve bruca..erica cantona..neki od njih ni ne lice na nogometase..on je od njih napravio ekipu broj 1 u svijetu!!!a opet kad bi te igrace prodao u drigi tim nista ne bi vrijedili.Moje misljenje da man.jedino može voditi Ferguson..ovo sve drugo je nula!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije