Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozadina zoi-a

Teške optužbe u Sočiju: Skijate po masovnim grobnicama!

Soči
DW screenshot
14.02.2014.
u 09:41

Na istom mjestu na kojem su ruski organizatori Zimskih olimpijskih igara izgradili piste i žičare, prije 150 godina su tekle rijeke krvi.

Dok cijeli svijet pred TV-ekranima ovih dana prati sportska natjecanja u Sočiju, malo je onih koji znaju koje sve tajne skriva zemlja na obali Crnog mora. Na istom mjestu na kojem su ruski organizatori Zimskih olimpijskih igara izgradili piste i žičare, prije 150 godina su tekle rijeke krvi.

Ruske su trupe tada protjerale stotine tisuća Čerkeza s njihovih ognjišta. Njihovi nasljednici sudionicima Olimpijade zato poručuju ''Skijate se po masovnim grobnicama!"

>>Hoće li Ivica ostvariti dugogodišnji san i osvojiti olimpijsko zlato?

Komentara 6

BK
B Kosa
12:48 14.02.2014.

ja mislio neke grobnice staljinovo i boljsevicko djelo. Onda se netrba ni cuditi sto su mnogi Cerkezi presli na stranu nijemaca u ll sv. ratu

Avatar insideout
insideout
14:55 14.02.2014.

od kad su pocele igre stalno neko pljuvanje I blacenje usije a anglosaksonsko germanska gamad naj veci zlocinci u povijesti covjecanstva.... a sto je naj interesantnije ovako mali prdvacki ko 'rvacka ide nesto pisat. a rusi ih mogu kupiti za sicu.

UN
unbekant
10:53 14.02.2014.

Da su ove O.I u Americi ili negdje drugdje,niko ne bih smijo pisnuti,ali strani huskaci,protiv Rusije nikad ne"spavaju"uvjek pronadju neku manu,ovoj najjacoj drzavi na svjetu,i najmiroljubivoj…….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije