Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO LICE

Teniska senzacija: Đoković ostao bez naslova, pobjeda pripala 19-godišnjem talentu

ATP Masters 1000 - Paris Masters
CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS
06.11.2022.
u 18:42

Trijumfom nad pobjednikom 21 Grand Slama zaokružio je sjajan tjedan, u kojem je prethodno pobijedio još četvoricu igrača iz Top 10. Veliki uspjeh donio mu je od ponedjeljka i 10. mjesto na ATP listi

Novak Đoković je u finalu Mastersa u Parizu izgubio od Danca Holgera Runea 3:6, 6:3, 7:5 poslije dva sata i 35 minuta igre, s pregršt drame te na kraju i senzacionalnim ishodom.

Najveću pobjedu u karijeri ostvario je 19-godišnji Rune, a Novak Đoković je kao najuspješniji tenisač na Masters turnirima ostao na 38 naslova.

U odlučujućem trećem setu Đoković je imao break prednosti, poveo je 3:1, no Rune je odmah u sljedećem gemu uzvratio.

Kod rezultata 5:5, srpski tenisač ponovno gubi svoj servis, a devetnaestogodišnji Danac uspijeva spasiti šest break-lopti te koristi drugu meč loptu za najveći uspjeh u karijeri.

Trijumfom nad pobjednikom 21 Grand Slama zaokružio je sjajan tjedan, u kojem je prethodno pobijedio još četvoricu igrača iz Top 10. Veliki uspjeh donio mu je od ponedjeljka i 10. mjesto na ATP ljestvici.

Đoković ostaje na svojih 38 Masters naslova, šest u Parizu. U Bercyju je doživio prvi poraz u službenim natjecanjima nakon četvrtfinala Roland Garrosa.

Komentara 15

SL
slavenZadravec
19:18 06.11.2022.

Novak je velik i u pobjedi i u porazu, a Rune je osvježenje i garancija da sada stvarno dolazi nova generacija u tenisu.

DU
Deleted user
22:14 06.11.2022.

Godine čine svoje.

DO
domolub
20:40 06.11.2022.

he he uvijek ima jaći,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije