Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se Čehinja

Tenisačica koju je otac dirao po stražnjici: 'Veselili smo se, u Češkoj je to normalno, ali ovo je Amerika'

Sara Bejlek
Printscreen
31.08.2022.
u 19:40

Nakon što je stigla do pobjede, mlada tenisačica se pozdravila sa dvojicom starijih muškaraca koji su je dodirivali po stražnjici, a jednog od njih poljubila je u usta. Međutim, pokazalo se da su to njezin otac i trener.

Mlada češka tenisačica Sara Bejlek sa samo 16 godina plasirala se u glavni ždrijeb US Opena. Čehinja je svladala Heather Watson sa 3:6, 6:4, 7:5. Nakon toga ju je u prvom kolu svladala ruska tenisačica Samsonova sa 6:3 i 6:1 i izbacila s turnira.

No mlada Čehinja je pažnju privukla onim što se dogodilo nakon njezinog kvalifikacijskog meča.

Nakon što je stigla do pobjede, mlada tenisačica se pozdravila sa dvojicom starijih muškaraca koji su je dodirivali po stražnjici, a jednog od njih poljubila je u usta. Međutim, pokazalo se da su to njezin otac i trener. 

Nekoliko dana kasnije javila se tenisačica i objasnila tu nezgodnu situaciju.

- Vidjela sam snimku, bila je to spontana reakcija cijelog tima. Veselili smo se, možda je to bilo nezgodno i nekima neugodno, ali već sam o tome razgovarala s timom i neće se ponoviti - rekla jeBejlek i dodatno pojasnila:

- Tata mi je tata, uvijek će biti. Trenera znam otkad sam imala osam godina, on mi stavlja trake, masira me. Da se nešto slično dogodilo u Češkoj, nitko ne bi imao problema s tim, ali kako smo u Americi, svi to komentiraju. 

Komentara 2

Avatar Psychlist
Psychlist
22:57 31.08.2022.

Znači dok im pereš guzu kad su male onda je sve OK, a kad su velike ni slučajno je ne smiješ dodirnuti po guzi... Gdje ovaj svijet ide. 🙂

SA
Sarma
21:53 31.08.2022.

Pa jebiga , dobra guza šta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije