Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S. Tacchini sponzor

Tenisači postali manekeni

'10.07.2012. Umag - 23. ATP Vegeta Croatia Open Umag. Celebrity stage, predstavljanje novog dresa hrvatske Davis Cup reprezentacije. Marin Cilic, Ivan Dodig, Zovko Lovro, Franko Skugor, Mate Pavic uz
'Goran Jakus/PIXSELL'
11.07.2012.
u 21:55

- Oprema je odlična. Bitno je da je grb na pravome mjestu - kazao je Marin Čilić.

Hrvatske teniske reprezentacije, oba spola i svih uzrasta, i sljedeće će tri godine nositi opremu poznate teniske marke Sergio Tacchini. Za nastavak dugogodišnje uspješne suradnje tvornica je dizajnirala nove trenirke, majice, kratke hlače i haljine koje su u utorak navečer predstavljene na posebnoj reviji u Umagu. Mušku odjeću nosili su naši reprezentativci Marin Čilić, Ivan Dodig, Lovro Zovko, Franko Škugor i Mate Pavić, a žensku hostese umaškog turnira.

- Oprema je odlična. Bitno je da je grb na pravome mjestu - kazao je Čilić i dobio pljesak publike.

Za realizaciju tog aranžmana zaslužan je Franjo Dankić, predstavnik Sergia Tacchinija za Hrvatsku, koji je samo rekao da \"najbolji zaslužuju najbolje\".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije