Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U MIAMIJU

Telemundo: Poslije žestoke svađe Piquea i Shakire uslijedila je tučnjava. Reagirali su policajci

Pique and Shakira
Cesar Luis de Luca/DPA
06.05.2023.
u 10:26

Bivša zvijezda španjolskog velikana Barcelone i dalje nije u dobrim odnosima sa slavnom kolumbijskom pjevačicom. Mediji javljaju da je izbio incident u SAD-u

Kada se činilo da se drama oko razvoda Gerarda Piquea i Shakire konačno smirila i završila, uslijedio je novi veliki obrat. Prošlog vikenda, Pique je prvi put posjetio djecu u Sjedinjenim Američkim Državama nakon razvoda sa slavnom kolumbijskom pjevačicom. Svoju posjetu Miamiju neće dobro pamtiti jer je došlo do fizičkog obračuna sa njenim bratom Toninom, javlja španjolski portal Telemundo

Shakira je nedavno počela živjeti u  Sjedinjenim Američkim Državama. Uz dogovor sa Piqueom, povela je sa sobom sinove Sašu i Milana i oni će odrastati uz nju. Naravno, Pique ima mogućnost da ih vidi. Prvi zajednički vikend proveli su u Miamiju u luksuznom hotelu, ali kada se pojavila Shakira između dvoje bivših partnera nastao je potpuni kaos.

Počela je žestoka svađa. Uvrede su navodno pljuštale na sve strane, a onda se uključio Shakirin brat Tonino i uslijedio je fizički obračun. Opet napominjemo, navodne detalje je donio Telemundo u jednoj od svojih emisija posvećenih poznatim osobama. 

- Shakira se žestoko posvađala sa bivšim suprugom i to je preraslo u fizički obračun kada se pojavio njen brat Tonino koji je odmah šakom udario Piquea pokušavajući obraniti svoju sestru - kaže Veronica Basto, piše N1 Sport. 

Basto je potom iznijela i detalje.

- Policija je morala da reagira i zaustavi obračun. Treba napomenuti da nema policijske prijave. Nitko nije podnio tužbu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije