Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Tek došli, a već odlaze: 
Očekivali smo odgodu i vjerojatno ćemo u Istru

Dinamo (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/12
09.02.2012.
u 20:19

– Rukavina je zasad najveći problem, ići će na preglede da znamo kako dalje – kaže Čačić

Iz sunčanog podneblja su otišli, sunce ih je dočekalo. Doduše, razlika u temperaturi između Portugala i Zagreba velika je.

– Ma veselim se snijegu – kaže mlađahni Mateo Kovačić, koji je bio zadužen za guranje stvari.

Dinamo se tako vratio s priprema, bez trofeja, a uglavnom ni boju na tom suncu nisu uhvatili.

Dogovor o novom odlasku

– Ma nisam ja za to – kaže Kelava, koji je djelomično kriv za poraz u finalu:

– Napravio sam prekršaj za jedanaesterac, naivno, ali bolje da se greške događaju sada nego u prvenstvu – kazao je vratar Dinama kojem je bolje bilo u Portugalu nego u Turskoj.

– Idealni uvjeti, hotel, teren, vrijeme. Pa samo je prvog dana malo padala kišica. I imali smo dobre suparnike.

Zadovoljan odrađenim je i trener Ante Čačić, no nije zadovoljan vremenom u Zagrebu, prognozom.

– Čekaju me u klubu Zoran i Zdravko Mamić radi dogovora kako dalje. Odgodu smo prvenstva s obzirom na vrijeme očekivali. Igra se radi gledatelja, a tko bi došao po ovakvoj hladnoći, a treba se brinuti i o zdravlju igrača. Razgovarat ćemo i vjerojatno već u ponedjeljak nekamo otići iz Zagreba – kaže Čačić.

Sammir fizički dobar

U Hrvatskoj se može raditi jedino u Istri, trener bi sad brusio formu, radio na realizaciji prekidima, na onome što je nedostajalo u utakmicama u Portugalu. Tereni su u Istri tvrdi, to može donijeti nove ozljede.

– Iz Portugala smo se vratili zdraviji. Veseli nastup Bišćana u finalu, Sammir je u posljednjoj utakmici bio dobar u trkačkom smislu, mislim da je ozljeda iza njega. No, ne znam što je s Rukavinom, ta ozljeda predugo traje. Ići će na preglede, da vidimo dijagnozu i da počne s terapijom – objasnio je trener.

Imate li udarni sastav?

– Nemam prvih 11, nego početnih 11, a to nije uvijek isto, ovisi o suparniku, uvjetima. Imamo 19 utakmica i važno je da u lipnju znamo s kojim igračima možemo dalje, a s kojima ne – najavio je mjesece za dodatnu selekciju Čačić, koji je vratio u život Tomečaka i Sylvestra.

– Veselim se širenju kruga kandidata za sastav i slažem se da je to dobitak.

Komentara 3

DU
Deleted user
07:39 10.02.2012.

Ljudi ce doci gledati svoje medvede na -10 a Dinamo niti na -2. Neka vama vasi medvedi!

JD
John Doe Jr.
13:38 10.02.2012.

mogli su paraziti ostati u portugalu do kraja života i onako nikakve koristi od njih

JA
jadre
12:57 12.02.2012.

Knjiga \"1950. - godina Hajduka i Torcide\" bavi se godinom koja za povijest splitskog kluba ima dvostruku vrijednost. Te godine Hajduk je osvojio naslov prvaka Jugoslavije bez ijednog ubilježenog poraza, što nikad ni jednom klubu nakon toga više nije pošo za nogom u prvenstvima Jugoslavije do 1991. i u prvenstvima Hrvatske od 1992.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije