Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 205
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON BORBE

Taylor hospitaliziran zbog gubitka svijesti i pamćenja

Jermain Taylor
Reuters
18.10.2009.
u 15:56

Jermain Taylor, brutalno u ringu pretučeni boksač od strane Arthura Abrahama, provest će u berlinskoj bolnici, gdje je zaprimljen po završetku meča, nekoliko dana.

Potvrdio je to promotor borbe Lou DiBella.

Nijemac Abraham (31-0, 25 KO) je, podsjetimo, svladao Amerikanca Taylora (28-4-1, 17 KO) u supersrednjoj kategoriji otvorivši Super Six turnir i to klasičnim nokautom desetak sekundi prije isteka posljednje, dvanaeste runde meča. Odmah po kraju borbe tamnoputi se Amerikanac požalio na glavobolju, pa je odveden u bolnicu gdje mu je nizom testova utvrđen potres mozga.

- Osim potresa mozga nakratko je i izgubio pamćenje, pa će u interesu njegove potpune sigurnosti i oporavka provesti nekoliko dana na promatranjima. S njime su supruga i majka - kazao je DiBella kojeg je u svlačionici Taylor upitao u kojoj je rundi poražen, a zatim isto pitanje postavio i za nekoliko minuta.

Isti je upit, i to u dva navrata, postavio i supruzi.

- U ovome je trenutku sekundarno pitanje ostaje li on u turniru ili ne, njegovo je zdravlje na prvome mjestu i samo ćemo se na to usredotočiti - dodao je promotor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije