Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rk Podravka Vegeta

Tatari ipak ne mora na operaciju koljena

'pod 23. 09. 2009.Koprivnica miranda tatari, rk podravka, koprivnica Photo: Josip Maljak/ Vecernji list  '
'josip maljak / vecernji list'
23.09.2009.
u 14:20

Ako oporavak bude tekao prema planu, Miranda će možda zaigrati i u prvom kolu Lige prvakinja protiv Leipziga u Njemačkoj.

Kapetanica RK Podravke i hrvatske reprezentacije Miranda Tatari u petak je u zagrebačkoj Poliklinici "Dijagnostika 2000" obavila magnetsku rezonancu kojom joj je ustanovljena parcijalna ruptura prednjih križnih ligamenata i oštećen menisk u lijevom koljenu.

U utorak je obavila pregled i kod dr. Mladena Miškulina, službenog liječnika rukometne reprezentacije, koji je odlučio kako nije potreban operativni zahvat. Prema riječima sjajne Koprivničanke, koja je ozljedu "zaradila" na utakmici 2. kola Regionalne lige protiv podgoričke Budućnosti, s terena će izbivati oko mjesec dana.

- Koljeno se pokazalo dobro i čvrsto. Sretna sam što ne moram na operaciju i jedva čekam povratak na parket - izjavila je 26-godišnja Miranda.

Podravkina igračica idućih dana češće će posjećivati teretanu i voziti bicikl, a ako oporavak bude tekao prema planu, možda će biti spremna i za 1. kolo Lige prvakinja protiv Leipziga u Njemačkoj (24./25. listopada). Podravka dotad mora odigrati još nekoliko utakmica domaćeg prvenstva i Regionalne lige, a prva je u subotu (18 sati) kada u 3. kolu Prve HRL gostuje pulska Arena. (zm/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije