Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spanoulis veliki

Tata pobjeđuje kad mama zatrudni

Spanoulis
Foto: Chema Rey/UESyndication/PIXSELL
17.05.2015.
u 08:00

Svaki od tri puta kada je njen suprug postao europski klupski prvak gospođa Spanoulis bila je trudna, a i sada je

Ako je vjerovati u takozvano Spanoulisovo proročanstvo, onda bi novim europskim klupskim prvakom Europe trebali opet postati košarkaši Olympiacosa. Bez obzira na to što se večerašnji finale (20 sati) igra na terenu suparničkog Real Madrida. Naime, svaki put kada je danas 32-godišnji Vassilis Spanoulis postao prvakom Europe (2010. s Panathinaikosom, a 2012. i 2013. s Olympiacosom), gospođa Spanoulis bila je trudna. A, vjerovali ili ne, trudna je i sada. Doduše, ovaj put Vasilis i Olympia čekaju svoju prvu djevojčicu pa bi praznovjerni, ako Olympiacos ne pobijedi, u tome mogli pronaći razlog. – Ako budemo prvaci i ove godine, Olympia će biti trudna i sljedeće godine – našalio se nedavno Vassilis koji ne skriva svoju želju da ima što više djece i veliku obitelj.

Ne priča s Obradovićem

Detalje ove priče prenijela nam je dobro upućena grčka kolegica Niki Bakouli.

– Prvom sinu dao je ime Thanasis po svom ocu koji je umro kada je Vassilis imao 15 godina. Drugi sin dobio je ime Vassillis, ali po ženinu ocu, a treći Dimitris, ja vjerujem po bratu. S obzirom na to da dolazi kćerkica, nije isključeno da ona dobije ime Georgia, po Vassilisovoj majci.

S obzirom na to što je, opet, u polufinalu Eurolige učinio europski Steve Nash, on je ovih dana najopjevaniji europski košarkaš. A on pak uživa u prisutnosti obitelji u Madridu, no ni to ga nije spriječilo da u noći s petka na subotu odgleda još jednom tu utakmicu.

– Nemam hobi, sav život vrti mi se oko obitelji i košarke, a imam naviku istu večer pogledati tek odigranu utakmicu.

Prije pet godina Spanoulis je osvojio naslov prvaka s Panathinaikosom, no iste je godine napustio najtrofejniji grčki klub.

– Nisu me tretirali kako sam očekivao, odnosno kako su mi obećavali kada su me nagovarali da dođem u Panathinaikos po povratku iz NBA lige.

Suočen s njegovim neskrivenim nezadovoljstvom tadašnji trener atenskih zelenih Željko Obradović zamolio ga je da mu javi što je odlučio, u koji klub namjerava otići, da on to ne pročita iz novina. No kako Spanoulis to nije učinio, Obradović je odlučio s njim više ne progovoriti ni riječi.

Koliko je to pogodilo Spanoulisa, ne zna se, ali mu igrački očito ni najmanje ne smeta što ga osmerostruki klupski trenerski prvak Europe ne želi ni vidjeti. Štoviše, opet je pokazao da s pravom nosi nadimak "Kill Bill" jer je s novim herojstvom (tri trice u posljednjih pet minuta) odveo svoj Olympiacos u treći euroligaški finale u posljednje četiri godine.

Kill Bill stiže u Zagreb

Velikog pobjednika slavio je i njegov bivši reprezentativni suigrač, genijalni Theodoros Papaloukas:

– Nema puno igrača koji mogu završiti utakmicu na takav način a da su prije toga bili posve izvan ritma. Vassilis je presudio Moskovljanima, učinio je isto što i prijašnjih godina. On je najveći, apsolutni gospodar europske klupske košarke.

Kako nam najavljuju grčki kolege, Kill Billa će na djelu imati priliku vidjeti i hrvatska košarkaška publika. U zagrebačkoj Areni, u pet utakmica jedne od četiri skupine Eurobasketa, pa tako i protiv Hrvatske.

>> U finalu Tabakov Real na Lafayetteovu 'djecu Pireja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije