Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Njemačku

Tata Kramarić: Andrej je probudio Rijeku i Leicester, nadamo se da će i Hoffenheim

Kramarić
Foto: Reuters
20.01.2016.
u 08:30

– I Rijeci je krenulo kad je Andrej došao, uostalom, probudio je i Leicester svojim dolaskom, nije igrao, ali je druge natjerao na buđenje, nadamo se da će probuditi i Hoffenheim.

Nedavno smo razgovarali s ocem hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića i tata Joža baš nije bio sretan. Ozbiljno su u obitelji shvatili riječi izbornika Ante Čačića kad je ustvrdio da na Euro neće igrači koji ne igraju u svojim klubovima.

Samo 22 minute u polusezoni

A Andrej Kramarić u Leicesteru nije igrao, taj vrsni igrač i napadač u engleskoj prvoj ligi ove je polusezone odigrao 22 minute. Doduše, protiv respektabilnih suparnika, Liverpoola i Arsenala. Ali, bilo je jasno da Caudio Ranieri ne računa na njega s obzirom na to da je utakmice više gledao s tribine nego s klupe za pričuve. Tada nam je tata Joža rekao da moraju naći nekakvo rješenje, ali i brinuo se o velikom novcu koji bi netko trebao platiti da bi od Leicestera kupio Kramu.

Sad je tatin glas zvučao mnogo sretnije, jer sin bi u proljetnom dijelu sezone trebao igrati. I to u Bundesligi. Doduše, iz kluba koji se u engleskoj bori za naslov prvaka otišao je u Hoffenheim koji se bori za ostanak u ligi.

– Pri kraju smo prelaska, ostaje još samo liječnički pregled – javio je tata Kramarić sretan što će Andrej tako oživjeti svoju karijeru i to u jakoj ligi.

Spominjali su se Rijeka i Dinamo kao moguće Andrejeve destinacije, dolazak na posudbu.

– Drago nam je čuti da je Rijeka lijepo govorila o Andreju, no nismo s Rijekom razgovarali. S Dinamom jesmo i zahvalni smo što su nas pozvali na razgovor, hvala Zokiju Mamiću, na kraju je sve to lijepa priča bez obzira na sve konotacije. Nije tu čak bila toliko riječ o novcu, ali HNL je mala liga, Dinamo ima dosta velik kadar na tim pozicijama. Sigurno bi plavima bio od pomoći na ljeto kad se bori za Europu, a i nama, pa dinamovci smo i željeli bismo presjeći taj gordijski čvor s plavima, igrati europsko proljeće – kazao je Joža Kramarić.

Da, plavi imaju puno napadača, oko dva milijuna eura previše mu je novca da bi posudio igrača koji onda ne bi bio siguran hoće li ostati na posudbi kad bude najpotrebniji.

Tako će Kramarić karijeru oživljavati u Hoffenheimu, nekadašnjem klubu Joea Šimunića, klubu koji vodi Huub Stevens i koji je želio našeg reprezentativca, koji mu je potreban u borbi za ostanak u ligi.

– I Rijeci je krenulo kad je Andrej došao, uostalom, probudio je i Leicester svojim dolaskom, nije igrao, ali je druge natjerao na buđenje, nadamo se da će probuditi i Hoffenheim. Najvažnije je da igra, to je glavni cilj – zaključio je tata Kramarić.

2,25 milijuna za pola godine

Hoffenheim će preuzeti polugodišnju Andrejevu plaću, to će ga stajati oko 1,25 milijuna eura, i još Leicesteru platiti naknadu od milijun eura. U Hoffenheimu bi suparnike trebao napadati zajedno s Vollandom i Vargasom, dok će na klupi biti legendarni, ali u Hoffenheimu vrlo neučinkoviti Kevin Kurany. Krama će u Hoffenheimu biti na posudbi do ljeta.

>>Kramarić na liječničkom pregledu u Hoffenheimu, uskoro i predstavljanje

Komentara 10

DI
Dijaspora
08:58 20.01.2016.

U Leicesteru je bio najvatreniji navijač...

Avatar germanikus
germanikus
09:06 20.01.2016.

EUJanez ..hihihihihih...čudi me da je pored takvih trenerskih magova,reda,rada ,discipline i kulture Slovenski nogomet i dalje na razini Vatikana!Hihihihihihihihih...Janez Kek{ec} i trener....hihihihihihi

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:20 20.01.2016.

Treba Andreja Kramarića ponovo vratiti u Rijeku da europski trenerski mag Matjaž Kek po drugi put napravi igrača za transfer od njega. Andrej je talentirani mladi balkanski igrač ali se u Europi i kulturnoj okolini izgubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije