Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLAŠIĆ JUNAK CSKA
Povratak na članak

Tata je znao! Nikoli je bilo osam, a on je rekao ovu znakovitu izjavu

– Nikola je rekao Silvi da je najbolji veznjak u Evertonu, no on, nažalost, nije mislio jednako. Sad se vidi da je pogriješio što ga je pustio na posudbu u CSKA – rekao je Nikolin tata Joško Vlašić.

Komentari 5

PE
Peet
11:45 04.10.2018.

Bravo Nikola. Volim Dinamo, ali prije svega volim Hrvatsku. Drago mi je da se razvijas kao igrac.

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:36 04.10.2018.

Joško je rijetko naporan lik.

VL
OB
oblomirgombalo
10:17 04.10.2018.

sa 2-3 godine skako sa 2 metra visine i nastavio trk

VL
AR
Artukovic
13:46 04.10.2018.

Pa taj Vlasic je panjina samo takva.Zabio jedan gol drugoj momcadi Reala i sad ga vec svi guraju u repku.Da je valjao ostao bi u Evertonu.Jedino sto se njemu sviđa u CSKA je zvezda na grbu.A di bi srbin nego u klub sa crvenom zvezdom u grbu....pa nece valjda u Hrvatski Dinamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.