Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika želja

Talijanski prvoligaš želi dovesti Zorana Zekića

Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/12
07.10.2017.
u 18:55

Talijanski prvoligaš loše je krenuo u novu sezonu Serie A te nakon sedam kola ima četiri boda, pa se stolica opasno trese Cristianu Bucchiju

Trener Osijek Zoran Zekić velika je želja čelnika Sassuola. Naime, talijanski prvoligaš loše je krenuo u novu sezonu Serie A te nakon sedam kola ima četiri boda, pa se stolica opasno trese Cristianu Bucchiju.

Bucchi je preuzeo momčad na početku ove sezone od Eusebija Di Francesca, no nije zasad ispunio očekivanja čelnika, pa bi oni rado Zekića, tvrdi Calciomercato.it.

"Zekić je impresionirao na klupi Osijeka, izbacio PSV iz Europske lige, a trenutačno su i treći u HNL-u (op.a. isti broj bodova kao Hajduk)", pišu Talijani koji ističu da je oko na trener Osijeka bacio i moskovski Dinamo.

Komentara 3

VE
veckovinkovci
20:43 07.10.2017.

Zekic je legenda i zasluzio je da trenira u 1 A seriji da je bio trener Hrvatske prosli bi grupu prije 3 kola i izborili lagano grupu

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:58 07.10.2017.

Interesantno. Ocito da imamo nadarenih strucnjaka koje zele najjace lige svijeta. No mi za svoje izbornike postavljamo one koji su radili po velesilama s bliskog istoka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije