Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPOTA SPORTA

Dilettu su u Zadru čuvala dvojica zaštitara, a ona je svima pokazala da doista ima što za reći

storyeditor/2022-06-10/PXL_100622_93987631.jpg
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
11.06.2022.
u 18:25

Uostalom, na domjenku dobrodošlice ta 30-godišnja ljepotica jedina je imala zaštitu, i to dvojice zaštitara. Nisu oni angažirani da bi je zaštitili od tko zna kakvih nasilnika, nego od svih onih koji su se s njom htjeli fotografirati i popričati...

Tijekom zadarskog Sunset Sports Media Festivala uvjerili smo se u tajnu čarolije koja se veže uz megapopularnost talijanske sportske novinarke Dilette Leotte (na slici skroz lijevo). A ona je tolika da Diletta ima više zahtjeva da bude intervjuirana nego što ona napravi intervjua.

Unatoč tome što je glavni organizator na prvi festival doveo velikog Schmeichela i još veće zvijezde američkog nogometa Edelmana i Lewisa, daleko najveća zvijezda, sudeći prema zahtjevima medija za intervjue, bila je atraktivna Talijanka.

Uostalom, na domjenku dobrodošlice ta 30-godišnja ljepotica jedina je imala zaštitu, i to dvojice zaštitara. Nisu oni angažirani da bi je zaštitili od tko zna kakvih nasilnika, nego od svih onih koji su se s njom htjeli fotografirati i popričati, a takvih je bila sva sila. A sve to djeluje na tu plahu mladu damu koju kao da plaši vlastita popularnost.

Iako su je svjetski mediji ponekad znali objektivizirati, ona se doista izborila za status u očima probirljive talijanske nogometne publike čime opravdava važnost vlastita imena ("voljena"). Uostalom, na dva zadarska panela u kojima je sudjelovala Diletta je pokazala i da doista ima što reći

>> Razgovor s talijanskom novinarkom Dilettom Leottom

Komentara 1

RA
radolizem
12:56 12.06.2022.

Mirta Šurjak ima nešto jače atribute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije